In articol:
Invitaţii cuplului s-au putut bucura de un meniu exclusivist, cu multe feluri de mâncare aparte.
Ce meniu au avut mirii la cununia civilă
Preparatele au fost atât machedoneşti, cât şi exotice:
- mix de platouri tradiţionale româneşti (mezeluri de Covasna şi brânzeturi)
- plăcinte machedoneşti servite cu lapte bătut, salată de vinete servită cu ardei copţi
- zacuscă de legume
- piperchi din ardei graşi cu roşii şi brânză de oaie
- piure de năut cu muguri de pin şi pătrunjel servit cu lipie
- platou de crudităţi
- sushi
- selecţie de blinis cu icre negre (miniclătite)
- piept de raţă cu chutney de mango
- terină de foie gras cu trufe
- tartar de vită cu chips de cartofi dulci
- tartar de ton cu biscuiţi şi miso
- scoici Saint Jacques cu sos de unt şi citrice
- tartar de langustine cu îngheţată de avocado şi vanilie
- peşte alb şi caracatiţă servite pe un pat de ridichepiure de broccoli şi vinegreta de mango
- sărmăluţe tradiţionale în foi de viţă
- sărmăluţe tradiţionale în foi de varză
- muşchi de vită maturat de origine Argentina cu sare roz şi piept de porumbel
- langustină servită cu sparanghel, sos brun şi dulceaţă de cireşe cu zmeură
- candy bar
Citeste si: VIDEO| Cea mai importantă zi din viața Simonei Halep! Faimoasa tenismenă se căsătorește cu Toni Iuruc
Meniul de bar
Meniul nu a lăsat de dorit nici la capitolul băuturi. Invitaţii au avut la dispoziţie o mare varietate de sortimente:
- şampanie Dom Perignon
- Whisky Johnnie Walker Blue Label
- Whisky Glenmorangie 10 ani
- Whisky Glenmorangie Extremely Rare 18 ani
- Whisky Chivas Regal Salute 21 ani
- Whisky Mars Kasei
- Coniac Hennessy
- Vodcă Beluga Gold Line
- Vodcă Grey Goose
- Gin Tanqueray
- Rom Zacapa
- Cinzano Vermouth
- Campari
- Aperol
- Fernet Branca
- Amaretto Disaronno
- Baileys Irish cream
- Prosecco Grande Vento
- vin alb, vin roşu, vin rose
- apă plată, apă minerală
- pepsi
- sucuri naturale
- Red Bull
- ceai, cafea.
Citeste si: Simona Halep și Toni Iuruc, nunta anului
Dintre felurile de mâncare din meniu, în evidenţă a ieşit piperchi din ardei graşi cu roşii şi brânză de oaie, un preparat specific machidonilor. Piperchi este, în ansamblu, o tocană de ardei, preparată de obicei cu brânză de oaie şi ouă, iar uneori şi cu carne.
Citeste si: Cine este Emma Răducanu, noua campioană la US Open 2021