Autoritățile ar fi percheziționat în urmă cu o zi locuința unui bărbat, suspectat că ar fi ucis-o pe Mirela, femeie găsită tranșată pe A1, lângă Dâmbovița. Un apropiat al bărbatului, bănuit de crimă, ar fi oferit detalii despre acesta, în cadrul unei emisiuni antena3.ro.

Acesta a mărturisit că suspectul ar avea probleme psihice. Ce meserie avea individul bănuit de uciderea Mirelei?

caz crima dambovita

Primele declarații ale apropiatului bărbatului suspectat de uciderea Mirelei: "Are probleme psihice"

[Sursa foto: Captură Kanal D]

Primele informații despre bărbatul bănuit de uciderea Mirelei. Un apropiat: "Are probleme psihice" 

În cadrul unei emisiuni antena3.ro, un apropiat al bărbatului suspectat de uciderea Mirelei a oferit informații despre acesta. Se pare că cel bănuit ar fi de profesie sudor și nu ar fi avut în trecut probleme cu poliția. 

Lucra ca mecanic auto, repara mașini, sudor. Meseria lui era sudor(...). Nu cred că a avut probleme cu poliția, n-am auzit, că auzeam dacă avea probleme în Germania, a mărturisit apropiatul suspectului, potrivit sursei citate anterior.

Se pare că suspectul ar fi avut probleme psihice, potrivit apropiatului său.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Are probleme psihice, din câte ştiu, a mai declarat apropiatul suspectului, conform antena3.ro.  

Citește și: Mesajul sfâșietor transmis de tatăl lui Sebi, tânărul care și-a pierdut viața în tragedia de la 2 Mai. ,,Fiecare își urlă amarul, nu vrem să ne vadă celălalt, fiecare în colțul lui''

crima dambovita

O femeie a fost găsită fără viață pe A1, lângă Dâmbovița

[Sursa foto: Captură YouTube/istockphotos]

Ce ar fi găsit autoritățile în urma perchezițiilor la locuința bărbatului suspect?

Se pare că autoritățile ar fi descoperit în locuința bărbatului suspectat de uciderea Mirelei mai multe dovezi. Potrivit sursei citate anterior, în locuința suspectului ar fi fost găsite mai multe urme de sânge, o sârmă, dar și saci.

Mirela, o femeie în vârstă de 38 de ani, a fost găsită fără viață în urmă cu câteva zile, pe A1, lângă autostradă. Cadavrul femeii ar fi fost găsit tranșat, în saci de plastic. Femeia ar fi fost dată dispărută de sora ei, în urmă cu o lună.

La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 15,15, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Petreşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe câmpul din apropierea bretelei de ieşire de pe autostrada A1, în satul Olteni, a fost observat cadavrul unei persoane, a transmis IPJ Dâmboviţa.

Citește și: Anchetă de amploare, în Constanța! Un bărbat a fost găsit fără suflare, într-un parc

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

masina păoltiie

Autoritățile au percheziționat casa unui suspect în cazul uciderii Mirelei

[Sursa foto: istockphotos]

Se pare Mirela își anunțase sora că merge la o întâlnire, apoi nu a mai dat niciun semn. 

Nu vreau să dau detalii, totul este în anchetă. Este în anchetă cazul, aştept şi eu un răspuns. Nu ştiu nimic, n-am nicio informaţie. Nu vreau să dau detalii(...) Când a plecat, a plecat de bunăvoie, nu a plecat supărată. Am primit un telefon să îmi spună că mai întârzie şi atât. După 24 de ore de la momentul dispariţiei am anunţat, ar fi declarat sora femeii găsite fără suflare, pe autostrada A1, în Dâmbovița, potrivit antena3.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si