Fosta polițistă, complice a fraților Tate, Alexandra Luana, și-a încheiat cariera de agent de poliție și s-a aliat cu cei mai controversați frați la ora actuală.

Pe data de 29 decembrie, frații Tate, împreună cu două femei, au fost reținuți preventiv pentru 24 de ore. Andrew, Tristan, Alexandra Luana și Georgiana Manuela au fost audiați. 

Alexandra Luana ar fi trecut de la subinspector la afacerea bănoasă cu videochat cu Andrew și Tristan Tate.

Citește și: Prima reacție a lui Andrew Tate, după ce a fost reținut de DIICOT. De ce crede milionarul că i se întâmplă răutățile

Cu ce se ocupa fosta polițistă care îi ajuta pe frații Tate

Fosta polițiștă se ocupă de orarul fetelor care lucrau la videochat. Ea se asigura că fetele sunt prezente la program și asigura publicitatea profilelor fetelor pe site-urile de specialitate, potrivit cancan.ro

Potrivit dosarului, Alexandra Luana nu ar fi acționat niciodată cu violența fizică sau verbală asupra fetelor de la „ferma videochatistelor”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Printre acuzațiile aduse fraților Tate și nu numai se numără crearea de grup infracțional, proxenetism, abuz fizic, sechestrare, trafic de persoane. 

Până în prezent, 6 victime au depus mărturie.

Citește și: Prima reacție a pizzeriei din România ajunsă virală pe internet prin intermediul lui Andrew Tate

Cu ce se ocupa, în realitate, Alexandra Luana, fosta polițistă care îi ajuta pe frații Tate? Ea era mâna lor dreaptă

Cu ce se ocupa, în realitate, Alexandra Luana, fosta polițistă care îi ajuta pe frații Tate? Ea era mâna lor dreaptă

Prima reacție a pizzeriei din România ajunsă virală pe internet

Compania de pizza a postat pe Facebook o imagine în care apare o cutie de pizza pe care scrie „We got a Taste”, însoțită de textul  „The reason we are the most wanted pizza”  (Motivul pentru care suntem cea mai căutată pizza).

Postarea de pe Facebook a strâns și reacții.

„Acum e momentul să adăugați în meniu Pizza cu deTate” , a scris cineva în secțiunea de comentarii.

„Dangerous Ta(s)te”  (gust periculos), a mai adăugat altcineva.

„Pizza so good you’d go to prison just to get a slice”  (o pizza atât de bună încât ai merge la  închisoare  doar pentru o felie), s-a gândit o persoană.

Citește și: VIDEO- Descoperirea inedită a polițiștilor în timpul perchezițiilor din vila fraților Tate. Milionarii dețin o gorilă făcută din dolari


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si