Fundatia patronata de Margareta a Romaniei a avut in 2016 (ultimul an fiscal raportat) venituri totale care au depasit 3,3 milioane lei, insa la finalul anului a raportat o pierdere de 52.793 lei.
Avand scop declarat „activitati de asistenta sociala” fundatia Custodelui Coroanei Regale a avut un personal format din 15 persoane, care s-a ocupat de proiectele organizatiei.
Cifrele sunt mai mici decat in 2015, cand fundatia a inregistrat venituri de 3,5 milioane lei si chiar un mic profit, de 5.000

lei. De altfel, in intervalul 2011-2014, fundatia a raportat venituri cuprinse intre 1,4 si 3 milioane lei cu o marja mica de profit sau deficit.

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei a fost inregistrata in Romania in septembrie 2008 si are la activ mai multe proiecte, printre care: „Telefonul varstnicului”, „Fondul special pentru copii” sau „Tinere talente”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

„In proiectele pe care le dezvoltam aducem laolalta copii, tineri si varstinici si incurajam activitatile integrationale, dialogul si schimbul reciproc intre generatii.

Suntem convinsi ca atat cei mici cat si cei in varsta, atat tinerii cat si parinii au multe de invatat dintr-o intalnire integrationalista”, se arata pe site-ul fundatiei.

Principesa Margareta este presedintele mai multor fundatii in Romania: „Societatea Romana de Cruce Rosie din Romania”, „Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Savarsin”, „Fundatia Regala de Management al Ospitalitatii”, precum si Presedinte de Onoare al „Fundatiei Atletismului Romanesc”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si