Close sidebar
Close sidebar

Cu cine incearca prietenii sa-l cupleze pe fratele Elodiei Ghinescu! Profesor de religie in Zarnesti, Robert a primit o "oferta" de nerefuzat!

Robert Ghinescu este fratele celebrei avocate Elodia, ucisa de sotul ei, Cristian Cioaca.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Absolvent al Facultatii de Teologie Ortodoxa, Robert Ghinescu a devenit cunoscut in momentul in care a participat activ la procesele lui Cristian Cioaca, politistul condamnat la ani grei de inchisoare pentru uciderea sotiei, Elodia Ghinescu.

Robert preda in prezent religia la un liceu din Zarnesti si este singur, dupa ce relatia cu Georgiana nu a rezistat decat cateva luni. Incercand sa-l cupleze din nou, prietenii luI Robert i-au si gasit acestuia o iubita pe internet, trimitandu-i acestuia o fotografie cu o tanara superba, considerata printre cele mai frumoase femei din lume! Desi a gustat gluma, Robert Ghinescu a sters pana la urma postarea amicilor sai, mai ales ca jobul lui- profesor de religie- nu cadra cu imaginea focoasei tinere! 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI