UPDATE: Regele Mihai I al Romaniei împlineste astazi 96 de ani. Fostul Suveran se afla sub tratament medical, In strainatate, asa ca la festivitatile organizate In cinstea sa vor participa Principesa Margareta si Principele Radu. Colega mea, Cristina Ciosescu se afla la Ateneul Roman! Buna seara, Cristina! E multa lume buna la acest eveniment caritabil?

 

Majestatea sa isi va aniversa ziua de nastere intr-un cadru privat, in resedinta din Elvetia, anunta romaniaregala.ro.

De altfel, regele locuieste in Elvetia de mai multi ani, de cand Regina Ana s-a imbolnavit. Apoi, regele a avut nevoie de spitalizare, iar din martie 2016 s-a retras din viata publica.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Miercuri, 25 octombrie 2017, Majestatea Sa va fi sarbatorita de Familia Regala la implinirea varstei de 96 de ani. Regele Mihai va aniversa ziua de nastere in cadru privat, la resedinta din Elvetia, alaturi de Principesa Sofia. Majestatea Sa se afla in continuare sub atenta supraveghere a personalului medical de diverse specialitati, precum si in prezenta unor membri ai Casei Majestatii Sale, detasati în Elvetia, si a doua maici ortodoxe”, informeaza acelasi portal.

Aceasta este una dintre ultimele imagini difuzate presei cu Regele Mihai si Regina Ana


Asta pentru ca principesa Margareta si principesa Maria se afla in tara, unde vor organiza, in aceste zile, diverse evenimente.

Casa Regala a anuntat, la inceputul lunii martie 2016 ca Regele Mihai a decis sa se retraga din viata publica, n favoarea Principesei Mostenitoare Margareta a Romaniei.
"Consiliul Regal a luat nota de starea de sanatate a Majestatii Sale, care a fost supus recent unei operatii chirurgicale.

Diagnosticele puse de echipa medicala sunt: “carcinomepidermoid metastazant” si “leucemie cronica”,  se arata in anuntul Casei Regale. 

Apoi, in vara anului trecut, Regina Ana avea sa moara, regele insa nu a participat nici la ceremoniile din Elvetia, nici la inmormantarea care a avut loc in Romania. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si