Un eveniment monden care premiaza celebritatile a adunat artisti din toata tara. Nu mica ne-a fost mirarea sa vedem ca, la aproape o luna de cand Ileana Ciuculete ne-a parasit, insusi sotul ei, Cornel Gales, si-a facut prima aparitie in public.

Nu putea veni singur la eveniment, caci suferinta inca ii apasa sufletul si ii incetineste pasii.

Baietii raposatei interprete de muzica populara au fost alaturi de barbatul care ar fi dat orice numai sa o vada bine, sanatoasa si fericita pe mama lor!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cu privirea trista si pierduta, sotul Ilenei Ciuculete intra in sala plina de oameni. Nu schiteaza niciun zambet, desi toata lumea vine catre el sa il salute, ba chiar sa il imbarbateze!
Se asaza la masa privind in gol. Nu-si poate ascunde lacrimile care ii incetzoseaza privirea..

Toata lumea observa ca nu a renuntat la cea mai draga amintire: verigheta care l-a legat pe veci de zanica lui si...

la care cu siguranta nu va renunta curand.
De altfel, poate nici nu ar fi aparut in public daca invitatia primita nu ar fi avut legatura cu Ileana Ciuculete.

"Doamnelor si domnilor, dedic aceasta gala  impreuna cu dumneavoastra in memoriam Ileana Ciuculete si familiei care este aici. Sa ne ridicam in picioare si sa tinem un momnt de reculegere"

Cornel Gales si baietii artistei urca, apoi, scena pentru a primi un premiu acordat Ilenei Ciuculete!

"Vreau sa decern un premiu post mortem,  si sa il decernam aici familiei, si sa-i multumim ca este alaturi de noi, domnului Cornel Gales, un premiul de excelenta pentru minunata si frumoasa sotie Ileana Ciculete"

Cornel Gales nu a mai zabovit la eveniment.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si