Noi detalii teribile ies la iveală în cazul crimei din Dâmbovița! Afaceristul turc care a ucis-o pe femeia de 38 de ani din București urmează să fie scos din arest pentru reconstituire, informează Antena 3 CNN.

Cine este persoana cu care s-a văzut afaceristul, înainte de crimă?

Bărbatul de origine turcă s-ar fi văzut chiar cu sora Mirelei, după ce a ucis-o cu sânge rece mai menționează sursa citată.

Ei s-ar fi întâlnit, deoarece individul a vrut să îi înapoieze buletinul pe care i-l oprise drept garanție pentru datorii. Cu toate astea, atunci nu i-a spus ce a făcut, ba chiar, a ținut să-i menționeze că a ajutat-o pe Mirela să recupereze telefonul de la amanet.

Citește și: Tragedie în Satu Mare! Un pacient și-a pierdut viața după ce ar fi căzut de la etajul spitalului unde era internat

De fiecare dată când împrumuta bani, bărbatul și-ar fi notat pe un caiet suma și o punea pe Mirela să semneze în dreptul sumei.

Vineri, 12 aprilie, acesta a fost în fața magistraților din Dâmbovița, acolo unde a recunoscut totul, conform Realitatea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Acolo, cetățeanul turc a povestit cum a luat-o pe femeie din zona unui magazin, a dus-o la domiciliu, iar acolo ar fi avut loc mai multe neînțelegeri privind restituirea unor sume de bani, mai exact suma de 10.000 de lei. Mai apoi, orbit de furie, el ar fi lovit-o pe Mirela cu un scaun, lăsând-o inconștientă. În cele din urmă, a tranșat-o și a aruncat-o pe câmp, la ieșirea de pe A1, în localitatea dâmboviţeană Olteni.

Întâlnire criminal Mirela

Imagine cu câmpul pe care a fost găsit trupul Mirelei.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Întâlnire criminal Mirela

Ea este Mirela.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Tot în fața magistraților, bărbatul a spus că are probleme psihice, iar neadministrarea tratamentului l-ar fi condus de fapt pe aceste căi greșite. Cu toate astea, anchetatorii spun că afecțiunile de care suferă nu îi afectează discernământul.

Citește și: Caz cutremurător! O bătrână de 80 de ani a fost ucisă în propria casă dintr-un sat din Galaţi

În continuare el va fi evaluat din punct de vedere psihologic.

Acasă la el, oamenii legii au găsit mai mulți saci, asemănători cu cei în care erau înfășurate părți din corpul Mirelei, o sârmă cu care ar fi fost legată de mâini, dar și pete de sânge cu ADN-ul femeii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si