Fetița care a fost sechestrată de tatăl ei, în Chiajna, a fost eliberată după 28 de ore de negocieri. Acum, autoritățile au decis ce se întâmplă cu minora. Polițiștii au aflat de gestul șocant, după ce bărbatul a făcut un live pe Facebook, amenințând că va arunca locuința în aer. Pe imagini se puteau observat 3 butelii, amplasate chiar în mijlocul casei, în timp ce fetița de 5 ani era în casă cu acesta, pe soția sa lovind-o și alungând-o din casă.

Amenințare în timpul unei transmisiuni live pe Facebook

"Pe tine nu te ia, dacă te ia pe tine, ne ia pe amândoi. Da?  Mergem acolo lângă tataie",  au fost cuvintele halucinante ale tatălui.

Abia după negocieri ore în șir cu oamenii legii, dar și cu o avocată cu care a fost de acord să vorbească, bărbatul a cedat și a ieșit din casă împreună cu fiica sa. Avocata care a intrat în imobil pentru a ajuta la detensionarea situaţiei a declarat, la ieşire, că fetiţa i-ar fi povestit că mama ei l-a atacat pe tată cu un cuţit şi că era să fie ea însăşi rănită. Bărbatul a reuşit să ia femeii cuţitul, iar aceasta şi-ar fi atacat soţul cu un scaun, conform informațiilor Observator.

Abia după negocieri ore în șir cu oamenii legii, dar și cu o avocată cu care a fost de acord să vorbească, bărbatul a cedat și a ieșit din casă împreună cu fiica sa.

Abia după negocieri ore în șir cu oamenii legii, dar și cu o avocată cu care a fost de acord să vorbească, bărbatul a cedat și a ieșit din casă împreună cu fiica sa.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: O tânără de 23 de ani, arestată pentru că și-a înscenat propria dispariție. Motivul este halucinant

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cunoscuții bărbatului nici acum nu își explică gestul șocant al bărbatului.

"Eu îl cunosc pe Marin foarte bine, este o persoană blândă, cu mult bun simţ şi a înţeles că trebuie să facă lucrurile acesta fiind în avantajul copilului şi al său", potrivit  news.ro.

Bărbatul va fi acuzat, cel mai probabil, de mai multe agresiuni

"Operaţiunea Poliţiei Române din Chiajna s-a încheiat. În urma activităţii de negociere a Poliţiei Române, fata se află în custodia poliţiştilor, în afara oricărui pericol", a transmis, vineri, Poliţia Română. 

Avocata a precizat că-l va reprezenta în continuare pe bărbat, acesta urmând a fi acuzat, cel mai probabil, de comiterea mai multor infracţiuni.

Avocata a precizat că-l va reprezenta în continuare pe bărbat, acesta urmând a fi acuzat, cel mai probabil, de comiterea mai multor infracţiuni.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Un bărbat a împușcat o fetiță de șase ani și pe părinții ei, după ce mingea copilului ar fi ajuns în curtea lui

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"În urma activităţilor derulate în cadrul operaţiunii, nici fetiţa, nici bărbatul şi nici forţele de ordine nu au suferit vătămări. Scopul misiunii a fost îndeplinit", a mai transmis Poliţia Română. 

De asemenea, avocata a precizat că-l va reprezenta în continuare pe bărbat, acesta urmând a fi acuzat, cel mai probabil, de comiterea mai multor infracţiuni. Aceasta a fost cea mai lungă negociere din istoria Poliției Române.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si