Close sidebar
Close sidebar

Familie cu trei copii, blocată în noroi pe un drum din România. Șoferul conducea o mașină de lux

Un șofer de Porsche a rămas cu autoturismul blocat în noroi, pe un drum forestier din Buzău. Familia, cu trei copii, a fost salvată de jandarmi şi voluntari.

Georgiana Balaban,

Au rămas blocați cu mașina pe un drum forestier din Buzău.

[Sursa foto: Captură Video]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Autoritățile au intervenit de urgență pentru a salva familia blocată în noroi. Adulții și cei trei minori circulau pe un drum forestier din Buzău. Ei au fost salvați de jandarmii montani, pompieri, angajați ai Primăriei Bozioru şi voluntari, după ce au rămas împotmoliți în noroi. Oamenii se aflau în zonă pentru a vizita obiective turistice.

Ce au anunțat autoritățile în acest caz

„În urma unui apel la 112, jandarmii au fost anunţaţi despre faptul că un autoturism a rămas blocat în noroi pe un drum forestier din apropierea localității Buduile/Bozioru, fiind vorba despre 2 adulţi şi 3 copii care, după vizitarea unor obiective turistice din județul Buzău, încercau să se întoarcă acasă, în București. Deşi traseul indicat de aplicația de navigație a fost respectat, autoturismul nu a mai putut înainta, existând pericolul de a rămâne în sălbăticie după lăsarea întunericului'', a

anunțat, marți, Jandarmeria Română.

Citește și: VIDEO: Imaginile zilei vin din Vâlcea! O dubă de Poliție a rămas blocată într-un pasaj din oraș

Jandarmii montani au ajuns acolo în scurt timp, împreună cu reprezentanți ai ISU Buzău, reprezentanți ai administrației publice locale a comunei Bozioru, precum şi voluntari din localitate, această echipă reușind să scoată autoturismul din noroi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Accident rutier în județul Mureș după ce o camionetă s-a răsturnat

Citește și: Drumuri blocate, deszăpezite cu lopata

Cele cinci persoane nu au necesitat îngrijiri medicale de specialitate, așa că și-au continuat deplasarea, în siguranță.

Citește și: Se schimbă Codul Rutier: Șoferii vor fi obligați să acționeze frâna de mână când parchează pe un drum public. Ce amenzi riscă conducătorii auto?

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI