Polițiștii constănțeni au fost sesizați vineri cu privire la faptul că, pe Autostrada A2, în zona podului Cernavodă, pe prima bandă, a pătruns o turmă de ovine, însoţită de ciobani.

Cei trei ciobani au fost amendați

Poliţiştii prezenţi la faţa locului au asigurat siguranţa traficului rutier, fără crearea de restricţii totale. Astfel, animalele au fost îndepărtate de pe partea carosabilă în primul punct unde acest lucru a fost posibil (după pod).

Menţionăm faptul că, pe parcursul activităţilor, nu au fost înregistrate evenimente ”, a trasnmis IPJ Constanţa.

Citește și: Bătrână din Bârlad, la un pas să fie sfâșiată de o haită de câini

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Astfel, cei trei ciobani, cu vârste cuprinse între 33 şi 63 de ani, au fost amendaţi în total cu 10.005 de lei. Fiecare a primit câte o sancţiune de 3.335 de lei, deoarece au circulat ca pietoni pe autostradă, dar şi pentru că au condus în același timp o turmă de animale. 

Citește și: Un bărbat din Vaslui s-a răzbunat pe mai multe oi şi capre. A trecut cu mașina peste ele pentru că le-a găsit pe terenul lui

„De asemenea, facem precizarea că, în acest interval de timp, nu a fost înregistrat niciun apel la 112 prin care să se aducă la cunoştinţă situaţia prezentată ”, a mai transmis IPJ Constanţa.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si