Descoperire de-a dreptul șocantă în Dâmbovița! Criminaliştii încearcă acum să identifice persoana decedată, dar şi pe cel care a lăsat-o pe câmp, informează Observator.

Cine ar fi persoana găsită fără suflare?

Ieri, 5 aprilie a fost descoperit trupul fără viață. Din primele informaţii, cadavrul ar fi al unei femei, menționează sursa citată mai sus.

„La data de 5 aprilie a.c.,

în jurul orei 15,15, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Petreşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe câmpul din apropierea bretelei de ieşire de pe autostrada A1, în satul Olteni, a fost observat cadavrul unei persoane”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Crimă Dâmbovița

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: PixaBay]

Imediat la fața locului a venit o echipă complexă de cercetare, condusă de către un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa. Un tractorist care trecerea prin zonă ar fi zărit trupul neînsuflețit și a decis să sune după ajutor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Am auzit că un tractorist ar fi găsit femeia aia, băgată în nişte saci. Erau maşini de poliţie. Erau unii îmbrăcaţi în nişte chestii albe”, a povestit un martor pentru sursa menționată.

Citește și: Un bărbat și-a ucis mama, imobilizată la pat, apoi a sunat la 112. Ce arată necropsia femeii care se afla în grija fiului?

După ce au fost făcute mai multe cercetări în zonă, procurorul a spus că s-au găsit toate fragmentele din corpul abandonat pe marginea drumului.

Acum, ei trebuie să descopere cine este făptașul, dar și persoana decedată. De asemenea, oamenii legii nu exclud nici varianta unei crime cu sânge rece, dar nici cea a unui accident rutier.

Localnicii sunt însă convinși că și victima, dar și și vinovatul nu ar fi din sat.

Cadavru descoperit în Sectorul 1 al Capitalei

Tot vineri un alt cadavru a fost descoperit pe un teren viran din Sectorul 1. Acesta a fost ridicat și transportat ulterior la INML, în vederea efectuării necropsiei.

Cadavru sectorul 1

Imagine reprezentativă pentru o crimă.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Cine este Grigore Bota? A stat 25 de ani după gratii pentru crimele comise, iar acum urmează să fie pus în libertate

Totodată, cercetările au început în acest caz, ele fiind efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri- Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, a transmis Poliția Capitalei, potrivit Realitatea.net.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si