Culiță Sterp a apărut miercuri în fața instanței alături de avocat. Artistul s-a prezentat dimineața la Judecătoria Cluj după ce a contestat o parte din măsura controlului judiciar cu care s-a ales în urma accidentului pe care l-a provocat.  

Culiță Sterp cere să fie lăsat să cânte în străinătate

Cântărețul le-a spus magistraților că are mai multe spectacole de onorat în străinătate și cere să fie ridicată interdicția de a ieși din țară.

La finalul ședinței, reprezentanții solistului au anunțat că urmează să fie anunțată o decizie mâine. Momentan artistul rămâne sub control judiciar pentru 60 de zile. 

Citește și: VIDEO- Nouă acuzație a polițiștilor. Culiță Sterp ar fi consumat droguri înainte să urce la volan

La ieșirea din sala de judecată, artistul nu a vrut să răspundă la nicio întrebare. Artistul și-a permis însă câteva glume cu jurnaliștii.

”Nevastă-ta mai întreabă de mine?”,  a fost replica pe care a adresat-o manelistul unui jurnalist.

Citește și: VIDEO: Fratele lui Culiță Sterp, Iancu Sterp, revoltat pe Tik-Tok: "V-ați trezit toți să-l judecați, să aruncați cu pietre în el" (VIDEO)

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Anchetatorii au decis în cursul zilei de ieri că tânărul va fi cercetat și pentru conducere sub influența drogurilor, după ce analizele au arătat că acesta ar fi fost sub influența substanțelor interzise. Potrivit unor surse, artistul ar fi consumat mefedronă.

Culiță Sterp mai este cercetat și pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de Poliție. 

Artistul și-a cerut scuze pe rețelele de socializare

Artistul şi-a recunoscut ieri greşeala printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Citește și: VIDEO: Prima reacție a lui Culiță Sterp după ce a fost implicat în accident: "Poate eu chiar am avut nevoie să fac asta ca viața să mă învețe o lecție importantă"

”Vreau să îmi cer scuze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica, celor care mă apreciază și, în special, familiei mele care a fost și este necondiționat lângă mine, indiferent în ce situație aș fi, dar și oamenilor care mă apreciau pentru felul meu de a fi.

Știu că am dezamăgit și că poate nu își mai au rost cuvintele și nici scuzele, dar nu cred că este om în lumea asta fără greșeală. Cred că absolut toți greșim.

Poate eu chiar am avut nevoie să fac asta, ca viața să mă învețe o lecție foarte importantă, din care, bineînțeles, să îmi iau toate învățăturile și să le duc mai departe.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Pot să spun doar că mi-am promis mie că vor fi foarte multe lucruri care se vor schimba în viața mea, în bine, pentru că, sincer, cam asta a fost cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la viață până acum, ca să rămân cu picioarele pe pământ.(...) vă doresc tot ce e mai bun și vă mulțumesc încă o dată celor care ați fost alături de mine, dar și celor care m-au criticat, pentru că ați făcut-o pe bună dreptate", a transmis cântărețul. 

Citește și: Culiță Sterp a fost reținut, în urma accidentului produs în Cluj-Napoca. Unde s-a ascuns pentru a nu fi găsit de poliție

În plus, Culiță Sterp s-ar fi împăcat cu șoferul celuilalt autoturism implicat în accident, iar acesta nu a depus plângere împotriva sa la poliție.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si