Close sidebar
Close sidebar

Culmea, cel mai curat spital din Europa se afla in Romania. Despre ce unitate medicala este vorba

In Romania se afla cel mai curat spital din Europa. Este privat si nu foarte scump. Cheltuie mii de euro pe luna pe substante dezinfectante, dar si pe analize facute bolnavilor inainte de a intra in sectiile septice.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Romania, tara contrastelor. Spitalele publice sunt in mijlocul unui scandal urias. Managerii unitatilor sanitare sunt acuzati ca ascund cifrele reale privind infectiile spitalicesti. Exista insa un spital in Romania care a fost declarat cel mai curat din Europa.

Este vorba de Spitalul Sfantul Constantin din Brasov, un spital privat care a fost evaluat acum doi ani de Organizatia Mondiala a Sanatatii si a fost declarat cel mai curat spital din Europa. Conducerea unitatii cheltuie mii de euro pe luna pe substante dezinfectante, dar si pe analize facute bolnavilor inainte de a intra in sectiile septice, analize care le arata daca pacientii poarta vreun germene periculos, informeaza digi24.ro.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

in spitalul privat de la Brasov, sunt litera de lege regulile care ar trebui sa fie normale in orice clinica, dar pe care prea putini le respecta in spitalele de stat. inca de la intrare, fiecare persoana incalta papuci de unica folosinta. Dezinfectarea mainilor e obligatorie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI