Close sidebar
Close sidebar

Culmea hoției în București! Au dat lovitura în Biserica Sf Ciprian, ocrotitorul hoților! Ce sumă au sustras din cutia milei?

Un hoț de 43 de ani a sustras 400 de lei din cutia milei din biserica Sf Ciprian din București

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Duminică, 3 februarie, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reținut un bărbat în vârstă de 43 de ani, bărbat bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt pe raza sectorului 3.

Ancheta a fost declanșată de o plângere penală în care reprezentantul unui lăcaș de cult reclama că în data de 1 ianuarie mai multe persoane necunoscut au pătruns în interiorul unei biserici, de unde au sustras cutia milei.

Polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție au demarat investigațiile, iar la data de 3 februarie a fost identificat un bărbat în vârstă de 43 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Persoana reținută a fost condusă la sediul subunității pentru audieri, în sarcina acestuia stabilindu-se că în data respectivă, profitând de faptul că nu era nicio persoană în zonă. a pătruns în interiorul bisericii de unde a sustras cutia milei, cutie în care se afla suma de 400 de lei.

Cercetările sunt continuaate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, față de bărbat fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Furtul s-a petrecut, culmea, din biserica Sfântul Ciprian, cunoscut ca și patron al hoților.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI