Jim Arrington este o vedetă la sala de sport unde merge, în Los Angeles. Are 90 de ani, 9 stră-nepoți și 7 decenii de când trage de fiare.

Citește și: Mama șefului Federației Spaniole de Fotbal amenință cu greva foamei până când „adevărul nu va ieși la suprafață”, după ce fiul ei a sărutat cu forța o jucătoare

Jim Arrington, cel mai brătân culturist din lume: „Aici sunt eu la primul meu concurs, am luat locul al doilea, și premiul pentru mușchii cei mai definiți.

Avem abdomen, într-adevăr. E mai bun decât 60% dintre clienții mei. Mă rog, dacă nu-i punem la socoteală pe băieții aștia. Acum mă antrenez de 3 ori pe săptămână, câte 2 ore de antrenament.”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Odată cu trecerea timpului, Jim a fost nevoit să facă numeroase schimbări în ce privește antrenamentele sale. De la greutăți și până la alimentație.

Jim Arrington, cel mai brătân culturist din lume: „Obișnuiam să mănânc pe stilul vechi: mult lapte și carne de vită. Sunt singurele alimente la care nu am alergie. Dar îmi cauzau inflamații, așa că acum m-am reorientat pe ulei de măsline, ciuperci, alimente de genul acesta.”

Americanul participă încă la competiții și spune că asta îi menține mintea.

Jim Arrington, cel mai brătân culturist din lume: „Acestea sunt locul 1. Locul 1. La orice concurs am participat peste 80 de ani, am luat locul 1.”

Jim Arrington a primit titlul de cel mai bătrân culturist al planetei, la 90 de ani 

Jim, care va împlini 91 de ani luna viitoare, a primit titlul de cel mai bătrân culturist din lume de la Guinness Book of Records.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si