Close sidebar
Close sidebar

Cum a aflat fiica lui Dani Vicol că tatăl său a murit! Ți se rupe sufletul

Dani Vicol, tânărul care a murit în accidentul produs de Mario Iorgulescu, a lăsat în urma sa o fiică în vârstă de șapte ani.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Familia a evitat să-i spună adevărul și i-au spus că tatăl său a plecat la ceruri. „Psihologul ne-a recomandat să nu îi spunem nici acasă la bunică, nici le mama ei. Pentru că ar putea să urască toată viaţa locul acela. Ne-a spus să mergem într-un parc.

Mama ei i-a spus că tati a ales să se ducă la Ceruri, că lui Doamne-Doamne i-a plăcut de el. Nu i-a spus că a murit. Atunci fetiţa a pus mânuţele pe obraji şi a spus: „Ştiam”. Nu a plâns.

Citeste si: Ce a declarat pedofilul olandez înainte să se sinucidă! Astea au fost ultimele lui cuvinte

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Mario Iorgulescu are pierderi de memorie. Nu și-a recunoscut părinții

Citeste si: Gheorghe Piperea crede că pedofilul olandez nu s-a sinucis: “Dacă nu a fost “sinucis” şi dacă există iad, sper să i se ofere găzduire stabilă acolo”

A întrebat-o mama ei de unde ştia. Nu a vrut să spună. Ori a simţit, ori a visat. Nu a avut acces la televizor sau la alte surse de informaţii. Nu s-a dus la şcoală să ia legătura cu cineva”, a povestit Aurelia Guţu, mătuşa lui Dani Vicol, pentru Click.ro.

„Nu spune că plânge pentru că a murit tati. Plânge din orice. Că e un căţel abandonat, că s-a zgâriat, dar nu plânge direct de tatăl ei.

Nu îl pomeneşte în niciun fel. Psihologul a spus că ea caută un refugiu să plângă de ceva şi să o lăsăm să plângă”, a mai spus femeia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI