Close sidebar
Close sidebar

Cum a ajuns Alina de la Exatlon sa reprezinte Ciprul in competitiile internationale de culturism? Imagini incendiare cu sexy-concurenta de la Exatlon

Alina Pana, una dintre cele mai sexy concurente de la Exatlon Romania, emisiune difuzata pe Kanal D, de sambata pana marti, de la ora 20.00, reprezinta Ciprul in competitiile internationale de culturism.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alina Pana este o prezenta exotica la Exatlon Romania. Ea s-a facut remarcxata inca din primele editii prin formele spectaculoase, dar si prin faptul ca a demonstrat ca poate face fata unor probe extrem de dure.

Aproape necunoscuta in Romania, Alina este o mica vedeta in Cipru, acolo unde a locuit mai multi ani. De altfel, ea a ales sa reprezinte micul stat in competitiile internationale de body-building, de unde se intoarce fercvent cu medalii. Ea a apare si pe site-ul Federatiei Internationale de Body Building ca fiind o sportiva din Cipru.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cum a ajuns Alina sa reprezinte Ciprul si nu Romania? Ei bine, sportiva a dezvaluit cu ceva vreme in urma, intr-un interviu pentru o publicatie de profil, ca in momentul in care si-a dat seama ca ar putea sa intre in competitii de culturism, se afla in Cipru, asa ca i-a fost mult mai simplu sa se legitimeze acolo.

 

 

Tot in Cipru si-a cunoscut iubitul, cu care a stat cativa ani si tot acolo a lucrat la o sala de fitness, ca antrenoare. Cu toate acestea, cand a fost aleasa sa lupte pentru marele premiu de la Exatlon Romania, n-a stat nici o clipa pe ganduri.

O puteti vedea pe Alina Pana in fiecare seara, de sambata pana marti, la Exatlon Romania, pe Kanal D, de la ora 20.00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI