Potrivit informatiilor şi documentelor detinute de Digi24, Catalin Homor a ajuns sa primeasca 32.000 de lei lunar printr-o „jonglerie” legislativa.

Astfel, actualul sef al CNADNR primeste o indemnizatie fixa lunara, dar si o remuneratie, primita doar in cazul in care se ating anumiti indicatori de performanta. Desi in acest an nu se va construi niciun kilometru de autostrada, cu exceptia celor 200 de metri reparati din autostrada Sibiu -Oraştie, Catalin Homor, primeste atat indemnizatia fixa, cat si cea pentru performanta.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Si Directia Juridica (DJ) a CNADNR este de acceasi parere: „Homor nu are dreptul la acest sporuri". Mai precis DJ a explicat ca un contractul de mandat ”nu poate înfrange norma legala imperativa care plafoneaza indemnizatia fixa lunara acordata directorilor executiv la o valoare maxima de şase ori media pe ultimele 12 luni a caştigului salarial mediu brut lunar, conform OUG 109”. Astfel, directorul CNADNR nu are dreptul de a primi alti bani in afara de indemnizatia fixa.

Si Directia Resurse Umane a CNADNR (DRU) a cerut explicatii Directiei Juridice, iar in scurt timp a venit si raspunsul: "Sporul pentru gestionarea unor contracte din fonduri externe prin natura lui nu are caracter

de peramenenta, depinzand de existenta în anumite perioade de timp a derularii unor astfel de contracte”.

Pana in acest moment, CNADNR nu au raspuns la intrebarile jurnalistilor de la Digi24 cu privire la veniturile directorului companiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si