Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Cum a ajuns Rusia să afirme că Zelenski se află ascuns într-un buncăr din Brașov

O instituție media de la Moscova, care răspândește propaganda Kremlinului, susține că președintele ucrainean Volodimir Zelenski nu se află la Kiev, ci la Brașov în România.

Sorin Negru,

Rușii cred că președintele Ucrainei a fost transportat cu ajutorul avioanelor în România

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Agenția ruseasca Ria Novosti susține că președintele Volodimir Zelenski ar fi fugit din calea războiului și s-ar fi adăpostit în România, într-un buncăr din Brașov. Informațiile apar la scurt timp după ce însuși Zelenski a prezentat mai multe clipuri cu el însuși la biroul din Kiev și chiar din stradă, din fața afara palatului prezidențial.

Citeste si: Avertisment din SUA: există riscul folosirii armelor biologice în Ucraina

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Presa din Rusia încearcă să susțină teza prezenței lui Zelenski în afara țării, citându-i pe cei din proiectul „War on Fake” care se străduiesc de multe zile să demonstreze că înregistrările președintelui ucrainean sunt editate și trucate, potrivit Hotnews.ro.

Cum ar fi ajuns Zelenski la Brașov

Rușii cred că președintele Ucrainei a fost transportat cu ajutorul avioanelor, iar videoclipurile postate de el, pe rețelele de socializare, au fost trucate.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI