Povestea italianului care cerseste in Piatra Neamt e una extrem de emotionanta. Barbatul a ajuns in Romania insotit de cei doi caini ai sai. A ramas fara casa in 2002, din cauza datoriilor:  „Mi-a luat-o banca. Nu am putut plăti ratele la timp când s-a trecut de la lira italiană la euro".

A trecut prin multe tari europenem, insa a ramas in Romania, la Piatra Neamt.

Barbatul sta pe strada, cu o pancarta inmana pe care scrie in limba romana: „ Fara loc de munca si sunt in direct din strada italiana. Am nevoie pentru a cumpara medicamente pentru ficat si rinichi”.

Sursa foto: vestea.net
Sursa foto: vestea.net

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Italianul spune ca avut parte de o serie de experiente neplacute, in special cu politistii din Botosani.

„Cel mai rau a fost la Botosani. Foarte rai politistii de acolo, stateau pe capul meu, ca nu e legal sa cer bani pe strada. Dar eu nu dau in cap niminui, nu cer. Am cartonul, cine vrea da un ban, mananc si eu, iau o paine si la catei.

La Piatra Neamt Politia m-a lasat in pace dar aici e rau cu grupurile astea de copii cersetori. Sunt rai, sunt violenti. Sunt foarte agresivi. Trebuie sa ma pazesc ca imi dau tarcoale”, a declarat el pentru Vestea.

Acesta mai spune ca a avut parte si de ajutor din partea unor romani din Arad si ca „italienii nu l-au ajutat niciodata”. Italianul nu vrea sa ramana aici pentru totdeauna.

Vrea sa vada Bicazul pentru ca a auzit ca e foarte frumos, iar mai departe, ar vrea sa ajunga in Albania.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si