Totul s-a intamplat in urma cu 15 ani, cand taximetristul i-a povestit lui Calinescu, in timpul unei curse, de pasiunea sa pentru porumbei.  “Pasiunea pentru porumbei o am de mic, dar nu m-am gandit niciodata ca voi ajunge sa fiu ajutat de ei ca sa fac bani. Eu sunt taximetrist, traiesc modest si muncesc toata ziua si in timpul curselor mele cunosc fel de fel de oameni. Asa am ajuns sa iau clienti de la restaurantul lui Florin Calinescu si sa-l cunosc si pe el.

Sa-i dea Dumnezeu sanatate ca el mi-a zis cum sa fac bani din hobby-ul meu”, ne-a povestit taximetristul din Popesti Leordeni.

Intr-o zi, cand il avea client in taxiul sau pe Florin Calinescu, barbatul a intrat in vorba cu indragitul actor.  “M-a intrebat ce pasiuni am si ce imi place sa fac in afara soferiei. I-am zis ca sunt columbofil, ca sunt pasiunat de porumbei si ca de dragul lor si pentru a-i creste m-am mutat de la bloc, din Bucuresti, in Popesti Leordeni. El imi zice: “Si ce faci tati cu ei, ii cresti ca sa-i tai si sa-i mananci, sau cum? Nu-i mananci? Pai atunci, de ce nu te gandesti sa faci bani cu ei. Inchiriaza-i la nunti, fa-ti afacere cu porumbei carora sa le dai drumul din colivii cand ies mirii din biserica. Ai putea sa faci bani frumosi ca la noi nu-s multi pe piata cu servicii d-astea, ca-n filme”, mi-a spus Florin Calinescu, sa-i dea Dumnezeu sanatate!”, spune taximetristul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dupa discutia purtata, barbatul si-a canalizat toata atentie spre ideea de afacere si a inceput sa lucreze la planul sau. El a cumparat porumbei voiajori, cu penaj colorat, dar si un soi alb special pentru a-i duce la nunti. I-a crescut si s-a apropiat de ei pana cand acestia au inceput sa il asculte.

“La o nunta percep 400 de lei, iar in weekend-urile bune am si cate 3 nunti. Cel mai mult am castigat 1.200 de lei intr-o zi. Promovarea mi-o fac clientii, ei ma recomanda de la unul la altul, dar si eu folosind toate mijloacele de care dispun. In ziua nuntii merg la biserica cu porumbeii in colivie si ii eliberez cand ies mirii. Ma intorc cu coliviile goale, pentru ca ei, fiind voiajori se intorc acasa sau ma urmeaza, in zbor, pe drum. Vin si mi se aseaza pe umeri.
Am 300 de porumbei”,
 ne-a declarat taximetristul norocos. 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si