Multi dintre ei au fost alaturi de familie la parastasul desfasurat cu o saptamana inainte, insa unii au venit la mormant si pe 14 iulie. “ Trebuia sa te sarbatorim, ar fi trebuit sa implinesti 50 de ani. Noi insa venim la mormantul tau cu flori si aprindem lumanari”, a spus unul dintre fani. 

Mormantul artistei, din cimitirul Bolovani din Ploiesti, a fost umplut de flori, mai multe buchete de crizanteme, dar si un cosulet cu trandafiri rosii ca focul.

“Zorii zilei de 14 iulie 2017, la capatatiul artistei, in Ploiesti”, au scris cei care administreaza pagina Asociatia Culturala Madalina Manole, care au postat si o imagine de la mormant.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In urma cu o saptamana, la parastasul de 7 ani, la cimitirul ploiestean a fost si Petru Mircea. El a depus la mormant o coronita cu flori albe pe care era scris: “7 ani cu sufletul gol. Te vom iubi mereu”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si