Gheorghe Dincă ar fi ars cadavrul fetei joi, 25 iulie, după orele 13:00 – 14:00, după ce ar fi ucis-o și s-ar fi întors din oraș unde i-a aruncat telefonul și cartela, au declarat pentru G4media surse din anchetă. Procesul de ardere ar fi durat 5 – 6 ore, până spre seară. După ce ar fi ars țesuturile, Dincă ar fi pus vaselină pe oase ca să ardă mai repede.

Dincă le-ar fi declarat anchetatorilor că a amestecat vaselina cu pastile de carbid pentru a arde oasele în arzătorul improvizat într-un butoi din curte, au declarat pentru G4Media.ro surse apropiate anchetei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din acest amestec de vaselină și carbid, specialiștii consultați de G4Media.ro susțin că a rezultat un mediu oxiacetilenic, de natură să dezvolte temperaturi superioare, în jur de 1000 de grade.

Țesuturile și oasele ar fi ars întrucât proveneau de la un om tânăr, în plin proces de creștere. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si