Primarul comunei Bocsa, Istvan Demyen, a publicat pe contul sau de Facebook un material in care se batjocorea notiunea de patriotism si de lupta stramosilor pentru Marea Unire, afirmand ca “batalioanele romane ar trebui sa treacă Carpatii in sens invers”, facand aluzie la faptul ca si-ar dori ca Ardealul sa nu fie parte din Romania, potrivit Sportul salajean.

Mesajul instigator a fost publicat pe reteaua de socializare cu doar trei zile inainte de 1 Decembrie, data la care romanii sarbatoresc cu mult fast Ziua Nationala.

De asemenea, edilul salajean a batjocorit si cantecul „Treceti batalioane romane Carpatii”, luand in deradere versurile cantecului si sustinand ca “de aceasta data batalioanele ar trebui sa meargă in sens invers”.

Pe langa luarea in derâdere a cantecului istoric, in articolul citat de Istvan se mai mentioneaza si ca ca “un maghiar a făcut prima unire a Transilvaniei, Moldovei şi Valahiei”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si