La vârsta de doar 35 de ani, Anca Molnar a pierdut lupta cu o boală extrem de grea. Cancerul a răpit-o de lângă prieteni, de lângă familie și le-a provocat tuturor celor apropiați o durere imensă în suflet.

Recent, soțul Ancăi Molnar a făcut publică vestea morții make-up artistei. Bărbatul nu poate să-și revină din șoc. Îndurerați sunt și prietenii tinerei, care au sperat până în ultima clipă că se va vindeca și va putea să depășească boala.

Citește și: Motivul ireal pentru care majoritatea cuplurilor se despart. Dacă ai trecut de acest pas, te vei bucura de o relație fericită: "Este o piatră de hotar majoră"

anca molnar priveghi, anca molnar boala, alina radi

Anca Molnar

[Sursa foto: Instagram]

Primele semne ale bolii cu care s-a confruntat Anca Molnar

Recent, cântăreața Alina Radi a mărturisit că, înainte să afle cu ce afecțiune se confrunta make-up artista, aceasta suferea de dureri de cap extrem de puternice.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Sunt șocată de vestea pe care am primit-o! M-a sunat soțul ei azi dimineață și mi-a spus că am pierdut-o pe Anca noastră.

Am pierdut un om extraordinar, o prietenă apropiată și dragă sufletului meu. Acuza în ultima perioadă tot mai des dureri infernale de cap. La început nu le-a dat atâta importanță, pentru că așa suntem noi, dar nu mai reușea tot timpul să-și desfășoare activitatea și a hotărât să meargă să-și facă un control de specialitate.

Ea mi-a spus că dintre cunoscuți sunt prima persoană căreia simte că trebuie să-i spună, că eu pot să duc...

mi-a spus că are tumoare pe creier”, a spus Alina Radi.

anca molnar priveghi, anca molnar boala, alina radi

Priveghi Anca Molnar

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: VIDEO Știa Virginia de secretul Rebeccăi? ”Se ascundea de mine în baie”. Explicația fetelor ridică semne de întrebare în casa băieților

Anca Molnar urmează să fie condusă pe ultimul drum joi, 13 iunie, la ora 15:30, la cimitirul din Ronaț, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea, lângă podul dinspre ieșirea spre Sacalaz, a anunțat Claudiu Molnar. Până atunci, soțul make-up artistei veghează căpătâiul acesteia.

„Iubirea în toate formele ei...Anca, zâmbește-i de acolo, că e așa multă durere aici....”, a descris acest moment o prietenă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si