În primul rând, Dincă nu știe numele fetelor ucise – Luiza și Alexandra-, identificându-le prin ”Fata nr. 1” și ”Fata nr. 2”. În al doilea rând, vorbind despre Luiza Melencu, Dincă nu știe ce culoare aveau părul și ochii acesteia și declară ca fata purta bijuterii voluminoase, numai că este contrazis de fotografiile în care apare Luiza și chiar de familia acesteia, scrie cancan.ro.

Citeste si: Oasele găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă au fost reconstituite de legiști. Corpul Alexandrei Măceșanu, refăcut

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, crede că Gheorghe Dincă are mult mai multe victime la activ, acesta fiind și motiul declarațiilor contradictorii pe care le face. Din nefericire, anchetatorii nu l-au pus pe Dincă să le recunoască pe Luiza și pe Alexandra, de la bun început, dintr-un set cu mai multe fotografii ale unor fete.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Luiza Melencu și iubitul ei s-au despărțit cu o zi înainte de dispariție. Tânărul nu a fost audiat niciodată de procurori

Acestuia i s-au prezentat fotografiile Luizei și ale Alexandrei, iar el a recunoscut că pe ele le-a ucis. Numai că, cel puțin în cazul Luizei, semnele de întrebare rămân.

Citeste si: VIDEO| Cazul Caracal intră în faza scandalului-monstru între avocați. Tonel Pop vine cu acuzații grave

Monstrul din Caracal, declarație șocantă: „Păstram oasele în curte ca să hrănesc animalele”

Monstrul din Caracal a făcut o declarație șocantă în privința rămășițelor celor două fete dispărute. Zilele acestea, Gheorghe Dincă, cel bănuit că ar fi ucis cel puțin două adolescente pe care le-a răpit la ocazie, a stat ore în șir la audieri. În fața autorităților, a făcut declarații care se contrazic.

După audierile de ieri, încep să iasă la iveală detalii cutremurătoare despre lucrurile pe care Gheorghe Dincă le-a declarat în fața procurorilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si