O tânără din Baia Mare a trecut printr-o experiență inediată. Iubitul său a dorit să o ceară în căsătorie într-un mod diferit, iar pentru a realiza acest lucru se pare că a avut nevoie de polițiști. Cum s-a desfășurat întreg momentul inediat, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro?

Cerută în căsătorie cu ajutorul polițiștilor

O tânără a avut parte de un moment inedit, planificat de iubitul său.

Se pare că acesta a gândit o cerere în căsătorie diferită, care să o impresioneze pe femeie.

Conform sursei citate anterior, tânărul a apelat la ajutorul polițiștilor pentru a face întreg momentul inediat. Se pare că polțiștii au devenit complici la iubirea celor doi.

Citește și: "Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul 3906 și știe ce urmează să se întâmple cu umanitatea

politist

Foto simbol- polițist

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Ne dorim ca această zi să rămână memorabilă şi să fie un eve

niment unic. Noi, poliţiştii, le dorim casă întemeiată pe iubire, preţuire şi respect, ar fi transmis o poliţistă, conform antena3.ro.

Se pare că planul tânărului de a-și surprinde iubita a funcționat. Tânăra nu se aștepta să fie cerută în căsătorie după ce polițiștii care au oprit-o i-au dat vestea că iubitul ei ar fi suspectat pentru furt.

Am fost puţin şocată, ce-i drept, că nu am auzit să fie cea în neregulă cu maşina sau mai ales, substanţe periculoase, nu, niciodată la noi,

a mărturisit tânăra despre momentul cererii în căsătorie, potrivit antena3.ro

Citește și: VIDEO. Momentul în care un primar rămâne fără pantaloni în timpul unui discurs. Asistenta s-a grăbit să-i pună la loc! "Nu e prima dată când mi se întâmplă"

cerere in casatorei

Foto simbol- cerere în căsătorie

[Sursa foto: istockphotos]

Planul inedit al tânărului se pare că a avut efectul dorit. Iubita sa a acceptat cererea în căsătorie, iar momentul a fost unul cu adevărat diferit, care a surprins-o.

Prima oară, m-am gândit să fac ceva diferit să o impresionez, ţinând cont că-mi doresc toată viaţa să fiu cu ea. În momentul când îmi pierdeam tatăl, a apărut ea în viaţa mea şi am simţit că Dumnezeu mi l-a luat pe tatăl şi mi-a dat-o pe ea şi am vrut să o impresionez, ar fi declarat iubitul tinerei, conform antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si