Close sidebar
Close sidebar

Cum a fost gasita Ioana, tanara mamica disparuta de acasa dupa ce a amenintat in repetate randuri ca se va sinucide

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

Ioana Beldie diagnosticata cu depresie post-natala a disparut de acasa, in toiul noptii, din Mangalia. Tanara mamica amenintase in repetate randuri ca se va sinucide, iar familia nu a fost instiintata de plecarea ei.

Potrivit libertatea.ro, in cursul zilei de marti, iubitul ei a gasit-o pe strada in statiunea Saturn, in zona Tosca, ratacind fara o directie precisa.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro



Ultima data ea fusese zarita de un pescar care se afla pe dig, la pescuit. Pescarul a observat-o pe fata cum sta singura pe dig si au vorbit timp de o ora.
La un moment dat, tanara s-ar fi dezechilibrat si ar fi vazit de pe stanci, iar atunci cand barbatul a incercat sa ii ofere ajutorul, fata a urcat singura pe mal si a plecat spre oras.

"A avut o cădere nervoasă, tot de la depresie. Eu am tot încercat sa vorbesc cu ea. Plănuiam să închiriem un apartament, unde să stăm liniştiţi. Cu 3-4 zile înainte de căderea nervoasă i-am tot scris, vorbeam foarte des pe WhatsApp, dar la un moment dat au trecut vreo 3-4 zile în care nu mi-a raspuns.

Atunci am aflat ce se întâmplase şi am venit la Mangalia”, a spus Andrei, sotul Ioanei.
Potrivit apropiatilor, Ioana ar mai fi avut episoade similare si in trecut si ar fi incercat sa se sinucida in repetate randuri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI