Close sidebar
Close sidebar

Cum a fost la nunta lui Alexandru Cumpănaşu cu femeia care i-a devenit secretară! Simona a fost consiliera a trei premieri!

În presă s-a relatat cum a fost la nunta lui Alexandru Cumpănaşu.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

E clar cum a fost la nunta lui Alexandru Cumpănaşu. Unchiul Alexandrei Măceşanu, fata ucisă la Caracal, a revenit în prim-plan în urma tragicelor evenimente, el fiind un fel de purtător de cuvânt al familiei îndoliate. Despre Cumpănaşu s-a scris şi în octombrie 2018, când s-a însurat cu iubita sa, Simona Baltag.( vezi cum a ajuns Cumpănaşu să fie milionar în euro)

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Unchiul Alexandrei Măceșanu, la capătul răbdării: "Nu s-a emis niciun certificat de deces! INML nu are un raport final"

Citeste si: Ancheta în cazul „Caracal” a intrat în impas! Noi imagini din casa criminalului. Curtea arată ca un sit arheologic

Cum a fost la nunta lui Alexandru Cumpănaşu: "Este primul pas. Este pentru toată viața"

„Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR), s-a căsătorit cu aleasa inimii sale în cursul zilei de duminică. Alexandru Cumpănașu și partenera sa, Simona-Gabriela, au devenit, de duminică, soț și soție. Și-au unit destinele, într-o ceremonie emoționantă, la o biserică din București. Este primul pas. Este pentru toată viața.

Este cu tot sufletul și din tot sufletul", au transmis cei doi.”, a relatat presa care a publicat mai multe fotografii de la eveniment.

Cum a fost la nunta lui Alexandru Cumpănaşu: "A renunţat la functia de consilieră a lui Dăncilă" 

Nu mai e un secret cum a fost la nunta lui Alexandru Cumpănaşu. “Soţia lui Alexandru Cumpănaşu, Simona-Gabriela Baltag, a lucrat pentru trei premieri PSD în calitate de consilieră.

În ianuarie 2018 ea a renuntat la functia de consilieră a lui Dăncilă pentru a deveni apoi secretar general al Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei  (CNMR) condusă de către Cumpănaşu.”, se scria în ziare. Aşadar, Cumpănaşu s-a căsătorit cu Simona pe când aceasta îndeplinea funcţia de secretar general al CNMR, organizaţia condusă de el. „Prin numirea doamnei Simona Baltag în funcţia de secretar general al CNMR am realizat o consolidare importantă a organizaţiei din punct de vedere administrativ şi ca reprezentare. Experienţa în administraţia centrală şi rezultatele obţinute vor spori dinamica şi forta CNMR”, a declarat atunci Alexandru Cumpănaşu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI