Un cântăreţ de muzică de petrecere a povestit cum a fost la nunta lui Gigi Becali cu Luminiţa. Este vorba despre Gigi Simu, liderul trupei de muzică machedonească Pindu, care a cântat la nunta ce a avut loc în 1994. „Momentul în care i-am cântat lui Gigi Becali la nuntă a rămas unul cu totul deosebit.”, a mărturisit Simu pentru revista Taifasuri.

Cum a fost la nunta lui Gigi Becali cu Luminiţa: „A fost o onoare pentru noi"

„A fost o onoare pentru noi. La machedoni, potrivit tradiției, mireasa face o nuntă cu neamurile din partea ei, mirele la fel, apoi se face masa mare. Pe noi ne-a chemat Luminița Becali să cântăm la nunta ei și, pentru că i-a plăcut, am mers și la nunta cea mare. A fost prima noastră legătură cu lumea bună”, a mai spus şeful trupei Pindu.

Cum a fost la nunta lui Gigi Becali cu Luminiţa: "Au venit toți marii fotbaliști" 

Nu mai e un secret cum a fost la nunta lui Gigi Becali cu Luminiţa. “A fost o nuntă extraordinară, unde au venit toți marii fotbaliști, alături de Giovani și Victor Becali. Știu că la eveniment a cântat și Laura Stoica, o voce de înger, Dumnezeu s-o odihnească!”, a mai spus Simu.

Anul acesta, în toamnă, Gigi şi Luminiţa Becali vor fi socrii mici pentru prima oară, la nunta Teodorei, cea mai mare din cele trei fiice ale lor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si