Close sidebar
Close sidebar

Cum a fost la nunta lui Gigi Becali cu Luminiţa! Familiile celor doi au organizat trei petreceri!

Doar apropiaţii ştiu cum a fost la nunta lui Gigi Becali cu Luminiţa.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un cântăreţ de muzică de petrecere a povestit cum a fost la nunta lui Gigi Becali cu Luminiţa. Este vorba despre Gigi Simu, liderul trupei de muzică machedonească Pindu, care a cântat la nunta ce a avut loc în 1994. „Momentul în care i-am cântat lui Gigi Becali la nuntă a rămas unul cu totul deosebit.”, a mărturisit Simu pentru revista Taifasuri.

Cum a fost la nunta lui Gigi Becali cu Luminiţa: „A fost o onoare pentru noi"

„A fost o onoare pentru noi. La machedoni, potrivit tradiției, mireasa face o nuntă cu neamurile din partea ei, mirele la fel, apoi se face masa mare.

Pe noi ne-a chemat Luminița Becali să cântăm la nunta ei și, pentru că i-a plăcut, am mers și la nunta cea mare. A fost prima noastră legătură cu lumea bună”, a mai spus şeful trupei Pindu.

Cum a fost la nunta lui Gigi Becali cu Luminiţa: "Au venit toți marii fotbaliști" 

Nu mai e un secret cum a fost la nunta lui Gigi Becali cu Luminiţa.

“A fost o nuntă extraordinară, unde au venit toți marii fotbaliști, alături de Giovani și Victor Becali. Știu că la eveniment a cântat și Laura Stoica, o voce de înger, Dumnezeu s-o odihnească!”, a mai spus Simu. Anul acesta, în toamnă, Gigi şi Luminiţa Becali vor fi socrii mici pentru prima oară, la nunta Teodorei, cea mai mare din cele trei fiice ale lor.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI