Dintr-un interviu reiese cum a fost parasita de toata lumea cea mai sexy gimnasta romanca. Sandra Izbasa, campioana olimpica la sarituri (in 2008) si sol (2012) a suferit o accidentare groaznica in 2009, la un antrenament, suferind o ruptura de tendon ahilian si o dubla fractura de mana.  „Am avut noroc cu părinţii mei, cu tata care a decis că trebuie să mergem să mă operez afară!”, a marturisit Izbasa in Gazeta sporturilor.

Cum a fost parasita de toata lumea cea mai sexy gimnasta romanca:  "Mi-au pus un tub organic si am inceput o lupta"

„Doar acolo am primit asigurări că pot face înaltă performanţă. În România mi-au spus că o să fiu operată, dar o să fiu doar un om normal şi nu o să mai pot să fac performanţă! Am plecat afară şi mi-au garantat că o să fiu din nou acolo. Şi aşa a fost, aşa s-a întâmplat. Mi-au pus un tub organic şi am început o luptă!”, a mai dezvaluit fosta mare gimnasta.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cum a fost parasita de toata lumea cea mai sexy gimnasta romanca: "Asta se intampla in general in viata"

Admiratorii stiu cum a fost parasita de toata lumea cea mai sexy gimnasta romanca.  „Am avut foarte puţini prieteni lângă mine... Şi a fost foarte greu să văd că atunci când eram în megaformă toţi erau cu mine, iar în momentele grele lumea te părăseşte.

Au rămas lângă mine familia şi doar prietenii adevăraţi. Până la urmă, cam asta se întâmplă în general în viaţă. După experienţa asta am început să-mi sortez mai bine prietenii. Şi prefer să aleg calitatea decât cantitatea”, a incheiat Sandra Izbasa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si