Surse oficiale au dezvăluit pentru Click cum a reușit familia lui Mario ca să îl transporte în străinătate. Mario Iorgulescu în vârstă de 24 de ani a fost transportat cu un avion privat, tip ambulanță, care ar aparține clincii din Milano unde a fost internat.

A fost transportat la Milano

Medicii de la Spitalul Elias au transmis că nu au fost de acord cu transportul pacientului, pe motiv că starea de sănătate nu îi permite zborul.

Mario Iorgulescu a fost scos din țară cu un avion privat. Băiatul a fost externat de la Spitalul Elias, din Capitală, și dus la o clinică din Italia, potrivit click.ro.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare! Ce s-a întâmplat în salonul lui Mario Iorgulescu cu puțin timp înainte de a fi transportat la o clinică din Italia! Ce le-a spus Gino polițiștilor care au venit la spital

„În cursul dimineții de astăzi (23 septembrie 2019), la cererea expresă a familiei și contrar recomandărilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul Elias în vederea continuării tratamentului într-o țară din UE. Instituțiile abilitate au fost informate în acest sens”, a anunțat Silvius Negoiţă, purtător de cuvânt al Spitalului Elias.

A părăsit țara fără acordul Tribunalului București

Plecarea din țară a fost făcută fără acordul procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, care au aflat despre acest lucru abia după ce Mario a fost transferat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Imagini exclusive cu Cătălin Botezatu. Creatorul de modă se reface după ce a trecut pe lângă moarte

Mario Iorgulescu a fost scos din țară cu un avion privat. Băiatul a fost externat de la Spitalul Elias, din Capitală, și dus la o clinică din Italia, potrivit click.ro.

Citeste si: Mario Iorgulescu are pierderi de memorie. Nu și-a recunoscut părinții

Mario Iorgulescu este cercetat pentru ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și substanțelor psihoactive.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si