Close sidebar
Close sidebar

Cum a incercat un sofer prins la volan fara carnet sa ii pacaleasca pe politisti. Replica lui e surprinzatoare: "Vezi mosii astia de aici? Deseara le dau foc!"

Un galatean a fost prins de politisti la volanul unei masini, desi nu avea permis de conducere. Desi oamenii legii i-au facut semn sa opreasca, barbatul de 40 de ani a refuzat, astfel ca a inceput o urmarie ca in filme pe drumul dintre Galati si Tecuci.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Inainte ca politistii sa ajunga la ei, barbatul a facut schimb de locui cu sotia lui. Nu le-a mers cu aceasta minciuna, asa ca soferul a incercat sa ii mituiasca pe politisti cu 150 de euro.

Daca nici asa nu a putut sa scape de pedeapsa, galateanul a trecut la amenintari „Închizii ochii şi mata”, a sunat replica acestuia. ”Vezi moşii ăştia de aici? Diseară le dau foc la moşi! Vrei să vezi? Păi vrei să vezi”, i-a ameninţat individul pe doi baranei care au fost martori la intrega scena, potrivit adevarul.ro.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Sursa foto: adevarul.ro

Nici sotia barbatului nu s-a lasat. A nascocit o poveste ce pare desprinsa din filme. A spus ca masina apartine, de fapt, amantului ei care ar fi amenintat-o ca daca nu schimbă locurile, le va da poliţiştilor datele de identitate ale soţului său. O scurta verificare a demonstrat insa ca totul este doar o minciuna.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi l-a trimis în judecată zilele trecute pe Gheorghe Munteanu pentru dare de mită şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere. Soţia acestuia, Georgiana Munteanu, nu a putut fi pusă sub acuzare pentru că a încercat să inducă în eroare organele judiciare, din cauza legăturii de familie cu acesta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI