Rona Hartner a învins cancerul! Actrița mărturisește că tratamentul-minune, dar și credința în Dumnezeu au ajutat-o să depășească aceasta cumpănă din viața sa. Îndrăgita artistă și-a ținut fanii la curent cu starea sa de sănătate tot timpul și oricât de greu i-a fost, ea a fost prezentă pe pagina de socializare pentru a împărtăși pașii pe care îi urmează în lupsa sa cu boala crâncenă.

Cum a învins Rona Hartner cancerul

La începutul verii, Rona Hartner a primit un diagnostic crunt de la medici: cancer la plămâni în faza patru, cu metastaze. Artista nu avea mari speranțe, dar nu a abandonat lupta. A mers în Franța și a urmat sfaturile medicilor. În lupta cu boala crâncenă, artista a luat un medicament extrem de puternic, dar s-a dovedit a fi un miracol.

"Acest medicament care are 13 pagini de efecte secundare nu putea și la mine să treacă și să nu lase măcar un efect secundar. Îmi cam obosește inima, recunosc. Azi m-am bucurat că am înotat, că inima e cam obosită de acest medicament. Eu cu organismul meu care era perfect sănătos m-am trezit cu ditai cancerul și ditai medicamentul mâncător de metastaze trebuie să fii un pic inconștient să-l iei. Vă spun eu, în viață nu medicamentele ne vindecă, ci Dumnezeu", a povestit Rona Hartner pe pagina sa de socializare.

Citește și: VIDEO- Rona Hartner, o nouă șansă la viață. Actrița a reușit să învingă boala cu care a fost diagnosticată vara aceasta

Cum a învins Rona Hartner cancerul pentru a doua oară. Ce tratament-minune a urmat: "Trebuie să fii puțin inconștient să iei acest medicament"

Rona Hartner a ieșit învingătoare cu lupta cu cancerul

[Sursa foto: Facebook]

Deși medicamentul dă în general reacții adverse greu de gestionat, artista și-a ascultat medicii și a ieșit învingătoare.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

"În această încercare teribilă există o chestiune foarte importantă pe care eu o fac: îmi ascult doctorii.

Doctorii mei au spus așa: Rona, te lăsăm să pleci de la spital, dar dormi, mănânci bine, nu poți ține regim. Trebuie mâncat multă proteină pentru simplu motiv că, dacă nu mănânci, chimioterapia mănâncă din corpul tău. Atunci, după ce mănânci multă ptoteină îi dai chimioterapiei cu ce să lupte. Și sport. Sunt la sala de sport acum, trebuie să îmi recuperez masa musculară. Într=o lună jumate mi-am pierdut toți mușchii. M-am trezit că dacă vorbesc obosesc și acum îmi recuperez mușchii de fotbalistă", a mai spus artista.

Citește și: Rona Hartner, invitata Biancăi Drăgușanu la “Detectorul de minciuni”: “Eu am participat la casting și m-am <bătut> cu Salma Hayek și Madonna ca să joc în acest film”

În prezent artista face sport și este atentă la ceea ce mănâncă.

"Oncoloaga mea mi-a spus că la scanner arată că metastazele au scăzut la jumătate în două săptămâni de tratament. Acum o lună nu aveam nicio speranță. Nimic nu e imposibil. Într-adevăr mă simțeam bine și se întrebau și ei de ce am o saturație așa bună, dar acest tratament și acest doctor...", poveste;te Rona Hartner pe pagina sa de socializare.

Rona Hartner a învins cancerul și în 2019

Îndrăgita artistă Rona Hartner a învins cancerul de două ori. Prima dată a primit diagnosticul crunt în 2019.

Cancerul la colon și la ficat au pus-o la grea încercare. Un an s-a luptat cu tratamentul și a ieșit învingătoare, pentru că în 2021 a revenit pe scenă.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Anda Adam și Yosif Mohaci, atmosferă incendiară la propria nuntă. Cum şi-au făcut cei doi apariţia în fața invitaților- radioimpuls.ro

Cum a învins Rona Hartner cancerul pentru a doua oară. Ce tratament-minune a urmat: "Trebuie să fii puțin inconștient să iei acest medicament"

Rona Hartner la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Invitată în emisiunea "40 de întrebări cu Densie Rifai", difuzată la Kanal D, Rona Hartner a mărturisit că nu s-a gândit nicio clipă să abandoneze lupta cu cancerul.

"Nu, dar nici nu am știut că va fi atât de greu. M-am închinat de la început cum am aflat diagnosticul. Am făcut ce mi s-a spus. Am făcut citostatice. Nu am știut că va fi atât de greu. Eram la Paris, fiind bolnavă, am zis că nu mă opresc din cântat și din proiecte. După ce am ținut un concert, am ajuns la spital. Asta se întâmplă când chimioterapia e prea agresivă pentru ficat.(...) Eram aproape în comă hepatică. Momentul ăla mi-am dat seama că trebuie să mai semnez un cec în alb lui Dumnezeu...E importanta chestia asta, pentru că Dumnezeu ne vrea doar binele. Nu am abandionat lupta, dar nu a fost ușoară. Ceea ce face orice doctor, când nu suporți un ingredient din citostatice, îți schimbă. Am supraviețuit", a mărturisit Rona Hartner în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", de la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si