Close sidebar
Close sidebar

Cum a mers imbracat senatorul Mihai Gotiu in Parlament de a starnit revolta tuturor

Gata, au rezovat toate problemele tarii, acum e momentul sa se ocupe de look-ul lor. E zarva mare in Parlament zilele astea. Toata lumea vorbeste numai despre codul de conduita al alesilor. Ce inseamna asta, va explicam acum!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Nu haina il face pe om, crede senatorul Mihai Gotiu, care nu se sfieste sa vina la munca cu rucsacul in spate si adidasi in picioare. Printre colegi sunt insa unii care spun ca face nota discordanta cu functia pe care o detine.

Acuzatul si-a construit deja apararea.

"Am aici, la Parlament si camasi si cravata pentru sedintele de plen pe care le conduc. Eu ma simt mai confortabil intr-o camasa mai lejera si niste pantaloni", sustine Mihai Gotiu.


BLUGII II FAC MAI TINERI?

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Un alt deputat a asortat blugii cu o camasa si sacoul de la un costum.

Decolteul pare sa prinda si la barbati. Deputatul ne prezinta o imagine ampla asupra bustului sau.

Vestea ca vor trebui sa fie mereu pusi la 4 ace i-a cam speriat pe unii parlamentari.

In codul de conduita exista referiri si la comportamentul, dar mai ales limbajul folosit de parlamentari.

Mai ales ca la o sedinta desfasurata recent s-au spus cuvinte care i-ar face sa roseasca pana si pe huliganii  de pe stadion.

"Niste cuvinte si niste expresii pe care nu le pot reproduce, se regasesc in stenograma sedintei din acea data", sustine Mihai Gotiu.

Acuzat este senatorul Serban Nicolae, care i-ar fi aruncat vorbe grele la Biroului Permanent. Dovada sta stenograma sedintei: "Pe mine nu ma deranjeaza ca, incercând sa fie pretios, se dovedeste a fi analfabet.

Nu ma deranjeaza nici macar ca doarme in plenul Parlamentului si ca sare matreata din el.."

Acesta este motivul pentru care alesii promit ca se vor misca rapid si ar putea vota Codul de conduita  saptamana viitoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI