Noi amănunte apar în cazul omului de afaceri Adrian Kreiner care a fost ucis în propria casă. Anchetatorii locali, alături de echipe de la București, au revenit și ei la fața locului și au extins aria cercetărilor. Încearcă să strângă cât mai multe elemente pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Niciunul dintre cei trei atacatori nu a fost prins

Au trecut trei zile de la momentul atacului și deocamdată nu a fost prins niciunul dintre cei trei bărbați mascați care au intrat în casa omului de afaceri. Polițiștii din Sibiu s-au întors miercuri la locul jafului în căutarea a noi probe.

O casă nelocuită de vizavi este în focusul anchetatorilor. Conform unor informații, atacatorii ar fi stat aici ascunși mai multe zile, înainte de atac. De aici, ei au studiat cu atenție tot ce se întâmpla în familia omului de afaceri.

De asemenea, au fost analizate imagini de pe camerele de supraveghere. Aceastea indică faptul că, cel mai probabil, suspecții au pătruns în locuința omului de afaceri prin garaj.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Cazul afaceristului din Sibiu, ucis de hoți în propria casă, amintește de afaceristul din Arad ucis într-un atac cu bombă. Nici până acum nu au fost prinși vinovații

Medicii legişti au stabilit care este cauza morţii lui Adrian Kreiner

Medicii legişti au stabilit care este cauza morţii lui Adrian Kreiner

[Sursa foto: Facebook]

Omul de afaceri dormea când a fost atacat

Adrian Kreiner, omul de afaceri ucis, dormea atunci când agresorii au intrat peste el. Atacatorii i-au acoperit fața cu o pernă pentru a nu face zgomot și i-au legat mâinile.

Rezultatele autopsiei indică faptul că Adrian Kreiner a rămas fără aer și a intrat în stop cardiac. Când a fost găsit a fost resuscitat de cadrele medicale după ambulanță și ținut în viață apoi de aparate până marți seară când a decedat.

Citește și: EXCLUSIV: Hoții care l-au bătut până la moarte pe afaceristul Adrian Kreiner au lăsat în urma lor niște semnale. Expert criminolog: ”Au transmis și altor datornici ce pot păți dacă nu-și achită datoriile la timp”

Adrian Kreiner

Adrian Kreiner

[Sursa foto: Facebook]

Ce scrie în certificatul de deces al omului de afaceri Adrian Kreiner

Certificatul de deces indică asfixia mecanică, multiple traumatisme și fracturi ca și cauză a morții stabilită de legiști. Se pare că procurorul care se ocupă de caz crede cel mai mult în ipoteza unui jaf tragic. Un atac la comandă este luat în calcul de familia omului de afaceri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si