Simina de la „Puterea Dragostei” și-a serbat ziua de naștere. Alături de ea s-au aflat numeroși foști concurenți ai emisiunii de la Kanal D, printre care Roxana Buzoiu și Simona Braboveanu. Simina a purtat o cămașă-rochiță, sexy, de culoare albă. Bruneta a făcut senzație cu make-up de prințesă de culoare și tortul care a avut aceeași culoare.

Citeste si: Denisa, noua concurentă de la "Puterea Dragostei", creează tensiuni în casa băieților. "Arată bine fizic"

„La mulți ani, Simina Loica! Mă bucur că am participat la ziua ta de naștere și că ne-am distrat pe cinste. O avem în poză și pe nebunatica de Simona Braboveanu și uite așa s-au format fetițele Powepuff. Multă sănătate, fericire și mult noroc să ai în tot ceea ce-ți vei propune să realizezi!”, a zis Roxana Buzoiu.

Citeste si: Cine e noua concurentă care a intrat în casa "Puterea Dragostei". "A simțit o conexiune pentru tine"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

cum-a-petrecut-simina-loica-de-la-puterea-dragostei-de-ziua-ei-imagini-inedite
Simina Loica de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Tinerii s-au distrat pe cinste la ziua de naștere a Siminei. Au dansat, au băut și s-au bucurat alături de familia Zănoagă.

Alex Zănoagă și-a găsit meserie

Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” și-a descoperit meseria care îl face fericit, dar și cea care îl poate ajuta să câștige bani. Zănoagă a făcut cursuri de frizerie, iar acum a devenit hairstylist.

Citeste si: Cel mai iubit concurent de la Puterea Dragostei a ajuns la spital de urgență. Despre cine este vorba: "S-ar putea să trec pe aici toată viața"

Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D tunde la un salon din Capitală. Pe mâna lui s-a lăsat și Ricardo Filip de la „Puterea Dragostei”. Tânărul a fost extrem de mulțumit de noul look.

Citeste si: Cristian Marinescu o cere în căsătorie pe Maria Lungu la Puterea Dragostei? "Construim totul de la bază"

Citeste si: Marius Bogdan de la Puterea Dragostei și-a găsit fericirea în brațele altei femei la ceva timp după logodna cu Andreea Pirui


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si