O crimă înfiorătoare a cutremurat o localitate din Bihor! Joi dimineață, Alexandru a fost găsit fără suflare pe un câmp. Un trecător ar fi observat trupul acestuia, abandonat pe lângă o pistă de biciclete și a sunat imediat la 112 după ajutor.

Ce a împins-o pe Luminița să recurgă la crimă?

Inițial, deoarece nu existau urme de violență pe corpul bărbatului, oamenii legii au crezut că acestuia i s-a făcut rău și a murit.

Autopsia a demonstrat însă contrariul, deoarece Alexandru fusese strangulat. Chiar sora lui ar fi apelat la gestul teribil, după ce s-ar fi săturat de discuțiile dese din casă, dar și de faptul că fratele ai era mai tot timpul băut. Luminița și-a recunoscut în cele din urmă fapta.

Vecinii sunt acum șocați de cele întâmplate, mai ales că o știau pe femeie foarte liniștită.

”După băutură făcea urât dacă nu avea”, a povestit un bărbat pentru Observator.

Alexandru omorât Bihor

El este Alexandru, bărbatul ucis în Bihor prin strangulare.

[Sursa foto: Observator]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Exclusiv! Câți ani de închisoare riscă tatăl și fiul din Giurgiu, acuzați în dosarul de sclavie: ”Faptele au fost demascate și deconspirate extrem de târziu”

Ce au descoperit anchetatorii în casa acestora?

În casă alături de cei doi mai locuiau alți doi frați, însă ea era singura care avea un loc de muncă și îi întreținea. Femeia devenise din ce în ce mai stresată și nervoasă, mai ales că Alexandru lua adesea bani de acasă pentru a-și cumpăra alcool.

Astfel, miercuri seara, când ea se întorcea de la muncă, în jurul orei 21 şi-a sunat fratele în vârstă de 42 de ani şi l-a rugat să vină o întâmpine.

Acele a fost și momentul în care l-a ucis. Imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă au surprins și ele crima oribilă pe drumul dintre Oradea și Sântandrei spre Oradea. Luminița l-ar fi tras pe Alexandru într-o zonă mai întunecată pentru a nu fi văzută.

Anchetatorii au percheziționat și apartamentul din Sântandrei, unde bărbatul locuia alături de cele trei surori și au descoperit frânghia cu care femeia a comis crima.

Alexandru omorât soră Bihor

Imagine cu o mașină de poliție.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Un gorjean a fost condamnat la 9 luni de închisoare pentru contul fals de Facebook creat fostei iubite

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a anunțat joi după amiază că a deschis în caz un dosar penal, in rem, în care se fac cercetări pentru infracţiunea de omor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si