Close sidebar
Close sidebar

Cum a plecat Andrei Pleşu de la Cotroceni din cauza Elenei Udrea! Blonda l-a ironizat pe celebrul scriitor!

Ziarele au dezvăluit, în 2005, cum a plecat Andrei Pleşu de la Cotroceni din cauza Elenei Udrea. Scriitorul era atunci consilierul lui Traian Băsescu.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

S-a speculat cum a plecat Andrei Pleşu de la Cotroceni din cauza Elenei Udrea. În mai 2005, scriitorul şi-a dat demisia din funcţia de consilier prezidenţial pentru relaţii internaţionale, preşedintele ţării fiind Traian Băsescu. La acel moment, Elena Udrea era şefa Cancelariei prezidenţiale, iar în presă s-a dezvăluit că Pleşu ar fi plecat din cauza unui conflict chiar cu cea numită atunci ”Blonda de la Cotroceni”.

Cum a plecat Andrei Pleşu de la Cotroceni din cauza Elenei Udrea:  “Era o intenţie mai veche"

“Era o intenţie mai veche. Este o problemă legată de sănătate. Efortul şi ritmul de lucru de aici depăşeau puterea arterelor mele ”, a afirmat Pleşu, care nu a făcut nicio referire la Udrea.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

  “Surse neoficiale spun că Pleşu ar fi avut un conflict mocnit cu şefa Cancelariei preşedintelui, Elena Udrea. Acesta ar fi sesizat, subtil, la modul general, necesitatea ca angajaţii Administraţiei Prezidenţiale să poarte o ţinută decentă, mai ales în cadru oficial, de această remarcă simţindu-se vizată Elena Udrea”, a dezvăluit Jurnalul naţional.

Cum a plecat Andrei Pleşu de la Cotroceni din cauza Elenei Udrea:  “Şefa Cancelariei nu s-a lăsat mai prejos"

S-a scris despre cum a plecat Andrei Pleşu de la Cotroceni din cauza Elenei Udrea. “Şefa Cancelariei nu s-a lăsat mai prejos. La întoarcerea din Irak, întrebată fiind de ce s-a dus ea acolo şi nu Andrei Pleşu, Udrea a răspuns că are o condiţie fizică mai bună decât acesta.

"Eu m-aş fi dus oricum acolo. Era nevoie de un om care să dovedească rezistenţă fizică deosebită. Pe domnul Pleşu, care se ocupa de astfel de probleme, l-ar fi incomodat vestele antiglonţ de peste 17 kg, căştile foarte grele sau transportul cu elicopterele speciale. A fost doar o problema de condiţie fizică”, a mai scris ziarul despre conflictul dintre Andrei Pleşu şi Elena Udrea. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI