Parchetul de pe lângă Tribunalul București a informat cu privire la fapta oribilă săvârșită de nepotul victimei, în scara unui bloc din Capitală.

După ce și-a bătut mătușa, inculpatul a stropit-o cu benzină și a incendiat-o cu ajutorul unei brichete.

Cum a premeditat nepotul criminal uciderea femeii, în scara blocului?

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva unui bărbat de 33 de ani, acuzat de omor calificat.

Citește și: EXCLUSIV: Femeia de serviciu, martorul-cheie la crima din scara blocului, a făcut prima declarație. A dezvăluit motivul pentru care nepotul și-a incendiat mătușa

Pe data de 06 noiembrie, în jurul orei 8.40, bărbatul se afla la intrarea din spate a unui bloc din București, iar, pe fondul unui conflict mai vechi, acesta și-a lovit mătușa de mai multe ori, a lăsat-o inconștientă la sol, după care a stropit-o cu benzină și a incendiat-o cu o brichetă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nepotul criminal, reținut de autorități după fapta oribilă

Nepotul criminal, reținut de autorități după fapta oribilă

[Sursa foto: Știrile Kanal D]

Martorii oculari au anunțat imediat autoritățile, iar la fața locului s-au prezentat echipajele de urgență. Cu toate acestea, victima nu a putut fi salvată, iar ulterior, i s-a confirmat decesul.

Criminalul cumpărase 5 litri de benzină cu puțin înainte să comită fapta

Cadavrul victimei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” în vederea efectuării autopsiei medico-legale.

Ulterior s-a constatat că nepotul femeii ucise și-a premeditat fapta odioasă și a cumpărat 5 litri de benzină de la o stație de carburanți, din sectorul 3 al Capitalei. 

„Probele au relevat că inculpatul este membru de familie al victimei (nepot de frate) și a premeditat săvârșirea faptei, procurând 5 litri de benzină de la o stație de ROMÂNIA, București, str. Scaune nr. 1-3, sector 3 [email protected] ptbucuresti.mpublic.ro carburant, deplasându-se apoi la imobilul în care locuia victima și acționând în modul descris mai sus”, au transmis autoritățile.

Citește și: EXCLUSIV- Curg râuri de lacrimi pentru femeia incediată în scara de bloc din Capitală: ”Era cea mai bună persoană, ajuta pe toată lumea dezinteresat, cinstită și foarte corectă”

S-a constatat că inculpatul a incendiat victima cât încă aceasta era în viață, motiv pentru care procurorii au descris că omorul a fost săvârșit prin cruzimi.

Liliana Popa, femeia incendiată în scara blocului

Liliana Popa, femeia incendiată în scara blocului

[Sursa foto: Știrile Kanal D]

Criminalul a fost reținut pentru 24 de ore, iar judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București a fost sesizat cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

De asemenea, cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București- Serviciul Omoruri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si