"Dimineata, la ora 10.00, am vrut sa vin la Comisia de Ancheta si cand am iesit din bloc nu am mai gasit masina. Clar am fost urmarit de cineva. In al doilea rand, sa furi o masina de langa Parlament si SRI mi se pare o chestie neimaginabila", a declarat Radulescu, conform Realitatea TV.

Citeste si: Ciclonul polar Olaf ajunge, duminica, in Romania. Precipitatiile se vor transforma in ninsoare

"Masina este destul de sofisticata, are un sistem de autoblocare. Puteai sa intri, dar nu mai puteai sa iesi. Eu am anuntat, bineinteles, ministrul de Interne, Carmen Dan, care era in sedinta de Guvern". 

Deputatul este revoltat de situatie, mai cu seama ca, recent, Carmen Dan a cerut mai multe drepturi pentru politisti. La inceputul acestei luni a fost pus in dezbatere publica un proiect de lege care care urmareste sa intareasca autoritatea politistului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Doamna ministru Carmen Dan a venit sa sustinem masuri ale noului Statut al Politisitului. Vreau sa inteleg si eu daca unui cetatean, unui demnitar, i se fura masina si vrem sa crestem drepturile politistului, vreau sa-mi explice cum se poate intampla asta in centrul Bucurestiului", a afirmat Radulescu.

Deputatul a mai avut neplaceri legate de masinile pe care le conduce. In vara, acesta si-a gasit o alta masina cu opt gloante de cauciuc trase in geam. Incidentul a avut loc dupa ce Radulescu a declarat ca ar iesi cu un Kalasnikov in Piata Victoriei. De altfel, dupa interviul in care a facut aceasta afirmatie, Radulescu s-a ales cu porecla "deputatul cu mitraliera".

Sursa: ziare.com
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si