Close sidebar
Close sidebar

Cum a ramas "deputatul cu mitraliera" fara masina de 150.000 de euro? Ministrul Carmen Dan a fost imediat informat

Deputatul Catalin Radulescu a ramas fara masina, una de lux, in valoare de 150.000 de euro, aceasta fiindu-i furata din fata locuintei, la doi pasi de sediul SRI si de Parlament.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Dimineata, la ora 10.00, am vrut sa vin la Comisia de Ancheta si cand am iesit din bloc nu am mai gasit masina. Clar am fost urmarit de cineva. In al doilea rand, sa furi o masina de langa Parlament si SRI mi se pare o chestie neimaginabila", a declarat Radulescu, conform Realitatea TV.

"Masina este destul de sofisticata, are un sistem de autoblocare. Puteai sa intri, dar nu mai puteai sa iesi. Eu am anuntat, bineinteles, ministrul de Interne, Carmen Dan, care era in sedinta de Guvern". 

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Deputatul este revoltat de situatie, mai cu seama ca, recent, Carmen Dan a cerut mai multe drepturi pentru politisti. La inceputul acestei luni a fost pus in dezbatere publica un proiect de lege care care urmareste sa intareasca autoritatea politistului.

"Doamna ministru Carmen Dan a venit sa sustinem masuri ale noului Statut al Politisitului. Vreau sa inteleg si eu daca unui cetatean, unui demnitar, i se fura masina si vrem sa crestem drepturile politistului, vreau sa-mi explice cum se poate intampla asta in centrul Bucurestiului", a afirmat Radulescu.

Deputatul a mai avut neplaceri legate de masinile pe care le conduce.

In vara, acesta si-a gasit o alta masina cu opt gloante de cauciuc trase in geam. Incidentul a avut loc dupa ce Radulescu a declarat ca ar iesi cu un Kalasnikov in Piata Victoriei. De altfel, dupa interviul in care a facut aceasta afirmatie, Radulescu s-a ales cu porecla "deputatul cu mitraliera".

Sursa: ziare.com
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI