Pasagerul a rezervat un loc în avionul Boeing prăbuşit, dar a ratat zborul deoarece nu îi venise rezultatul testului PCR pentru Covid-19 PCR. Rezultatul i-a sosit abia după ce aeronava decolase, potrivit Mediafax.

Pasagerul era negativ pentru COVID-19, ceea ce i-ar fi permis să urce în avion, arată sursa citată. Un oficial local a declarat pentru site-ul News.Detik.com că aeronava s-a prăbuşit în Marea Java, în apropierea Insulelor Seribu (Kepulauan), din Indonezia.

La bordul aeronavei se aflau 62 de persoane, dintre care 56 erau pasageri și 6 membri ai echipajului.

Citeste si: Avion de pasageri, dispărut de pe radare. A pierdut 3000 de metri în mai puțin de un minut

Avion de pasageri, dispărut de pe radare

Un avion al companiei Sriwijaya Air a pierdut contactul cu solul după ce a decolat din capitala indoneziană Jakarta, scrie presa internațională. Zborul SJ182 a dispărut de pe radare la scurt timp după decolare. Este vorba de un Boeing B737-500.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Avionul a pierdut peste 3.000 de metri altitudine în mai puțin de un minut, potrivit site-lui de urmărire a zborurilor FlightRadar24.

Citeste si: Donald Trump, suspectat că ar putea lansa un atac nuclear

Aeronava avea aproape 27 de ani vechime, primul ei zbor având loc în mai 1994. Pe rețelele de socializare au apărut imagini cu presupuse resturi ale avionului găsite în ocean.

Autoritățile locale au anunțat că aeronava s-a prăbușit în largul coastelor indoneziene. Resturi ale avionului şi fragmente umane au fost descoperite în mare de o navă a Pazei de Coastă din Indonezia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si