Cine este umbra lui Lionel Messi la Inter Miami, bodyguardul său?

După ce a fost însărcinat să-l protejeze pe cel mai mare fotbalist din toate timpurile, garda de corp personală a lui Lionel Messi nu își ia niciun risc când e vorba de siguranța clientului său.

Citește și: Lionel Messi, ratare cu poarta goală în ultimul meci de la Inter Miami

Bodyguardul lui Lionel Messi este prezent peste tot, ca o umbră a jucătorului, de la vestiar până la fazele de pe terenul de fotbal:

Fanii l-au văzut pe bodyguardul lui Messi urmărindu-l pe fotbalist "ca un șoim" în timpul recentei victorii a lui Inter împotriva echipei din Orlando.

Garda de corp a lui Messi a pătruns pe teren pentru a-l proteja pe fotbalist după golul de deschidere din meciul din Cupa Ligii.

În imaginile de mai jos se vede cum unul dintre spectatori intră pe teren în timpul meciului și se apropie cu un telefon mobil de Messi pentru un selfie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bodyguardul nu stă pe gânduri și intervine prompt, îndepărtându-l pe suporter de clientul său.

Comentatorii au scris pe Twitter: „Acești oameni nu glumesc cu cel mai mare atu al lor”.

În timpul ultimelor meciuri, garda de corp a patrulat pe marginea gazonului ca un antrenor, încercând să prevină orice atac la superfotbalist.

Au apărut mai multe imagini cu bodyguardul în acțiune, pe marginea gazonului:

Cum a reacționat bodyguardul lui Messi când un suporter a vrut să-l pozeze pe superstar

Cum a reacționat bodyguardul lui Messi când un suporter a vrut să-l pozeze pe superstar

Lionel Messi a fost confirmat oficial ca jucător al Inter Miami pe 16 iulie, semnând un contract până la sfârșitul sezonului 2025 din Major League Soccer. 

Argentinianul   Lionel Messi, de 36 de ani, era liber să plece după ce contractul său cu Paris Saint-Germain a expirat la sfârșitul lunii iunie.

Superstarul   Lionel Messi   nu este singura achiziție bombă a clubului din Miami.

Inter Miami are acum trei foști jucători ai Barcelonei, întrucât și foștii coechipieri ai lui   Lionel Messi   de pe Camp Nou, Sergio Busquets și Jordi Alba, au ajuns la Inter Miami.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si