Close sidebar
Close sidebar

Cum a reactionat Florin Piersic imediat dupa anuntul mortii primei sale sotii, Tatiana Iekel

Actrita Tatiana Iekel (84 de ani) s-a stins din viata astazi, dupa o lunga suferinta.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Tatiana Iekel a fost casatorita in anii ’70 cu Florin Piersic, a fost prima sotie a acestuia si, totodata, cea care i-a daruit actorului primul mostenitor, pe Florin Piersic jr. Cei doi au divortat in anul 1974, dar au ramas in relatii foarte bune, Florin Piersic purtandu-i respect si vorbind intotdeauna frumos despre prima sa sotie.

Astazi, imediat dupa anuntul mortii Tatianei Iekel, Florin Piersic a facut un lucru neobisnuit pentru el. Marele actor, despre care se stie ca este o persoana volubila si care ar putea sa vorbeasca ore in sir fara sa oboseasca, a decis sa-si inchida telefonul mobil si sa rupa orice fel de legatura cu cei care ar fi putut sa il contacteze. Si mai ciudat este faptul ca, pana astazi, Florin Piersic folosea mesageria vocala, iar atunci cand era ocupat, la repetitii sau pe scena, cei care doreau sa vorbeasca cu el puteau sa ii transmita un mesaj vocal.

Astazi, insa, mesajul a disparut, semn ca familia doreste liniste in aceasta perioada trista.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

I

ntr-o declaratie facut la inceputul acestui an, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Florin Piersic avea numai cuvinte frumoase despre prima sa sotie, regretata Tatiana Iekel: ” Desi, ne-am despartit in urma cu 40 de ani, o iubesc in continuare si o respect. O iubesc pentru ca este mama fiului meu, Florinel, si fiindca este o femeie speciala. Oricand si in orice situatie voi fi alaturi de ea”, a declarat celebrul actor Florin Piersic in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Vesti triste despre starea de sanatate precara a Tatianei Iekel s-au tot auzit de la inceputul acestui an si pana acum, ultima aparitie publica a actritei avand loc anul trecut.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI