I-a promis ca vor face o excursie, dar si-a ademenit fiul in padure. Acolo l-a legat de un copac si apoi l-a ranit cu un cutit. Minorul a fost tinut apoi dezbracat mai bine de o ora si jumatate la doar 5 grade. Totul pentru a-i da o lectie sotiei, spune el, care l-ar fi parasit in urma cu cateva saptamani.

Barbatul a facut trei filmulete in care isi tortura copilul si i le-a trimis sotiei. Cand le-a vazut, femeia le-a retrimis sefului sectiei de politie din zona. Dupa tortura, barbatul i-a dat drumul copilului si a fugit in padure.

Dupa doua ore de cautari, copilul a fost gasit de oamenii legii, care au chemat ambulanta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Adrian Zoican- Seful UPU Buzau: Supus unui tratament agresiv din partea tatalui. Practic a suferit niste leziuni prin taiere, prin grataj la nivelul toracelui anterior, leziuni care nu i-au pus viata in pericol dar din pacate l-au afectat mult psihoemotional.

Ag principal Laura Minea- purt de cuv IPJ Buzau: Sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de lipsire de libertate si rele tratamente aplicate minorului sub indrumarea procurorului din cadrul parchetuli de pe langa judecatoria Buzau!

Dupa audieri, individul a fost internat intr-un spital de psihiatrie. El este cercetat pentru lipsire de libertate si rele tratamente aplicate minorului. Daca specialistii vor considera ca a avut discernamânt in momentul comiterii faptei, tatal agresor ar putea sta in spatele gratiilor pâna la 15 ani.

Citeste si: Mobilizare extraordinara a taximetristilor din Timisoara dupa ce un coleg de-al lor a fost atacat de un tanar cu cutitul! Este incredibil ce i-au facut agresorului

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si