Close sidebar
Close sidebar

Cum a reactionat mama plecata in Spania cand a vazut filmuletele cu baiatul ei legat de copac si taiat cu cutitul chiar de tata! Monstrul care si-a torturat copilul a fost internat la spitalul de psihiatrie

Un baiat de 12 ani a trait momente de groaza dupa ce tatal sau l-a ademenit in padure, unde l-a chinuit.. in timp ce filma cu telefonul mobil scenele de groaza. Imaginile au ajuns la mama plecata in Spania care, ingrozita, a alertat autoritatile. Atentie urmeaza informatii cu un puternic impact emotional.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

I-a promis ca vor face o excursie, dar si-a ademenit fiul in padure. Acolo l-a legat de un copac si apoi l-a ranit cu un cutit. Minorul a fost tinut apoi dezbracat mai bine de o ora si jumatate la doar 5 grade. Totul pentru a-i da o lectie sotiei, spune el, care l-ar fi parasit in urma cu cateva saptamani.

Barbatul a facut trei filmulete in care isi tortura copilul si i le-a trimis sotiei. Cand le-a vazut, femeia le-a retrimis sefului sectiei de politie din zona. Dupa tortura, barbatul i-a dat drumul copilului si a fugit in padure.

Dupa doua ore de cautari, copilul a fost gasit de oamenii legii, care au chemat ambulanta.

Adrian Zoican- Seful UPU Buzau: Supus unui tratament agresiv din partea tatalui. Practic a suferit niste leziuni prin taiere, prin grataj la nivelul toracelui anterior, leziuni care nu i-au pus viata in pericol dar din pacate l-au afectat mult psihoemotional.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Ag principal Laura Minea- purt de cuv IPJ Buzau: Sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de lipsire de libertate si rele tratamente aplicate minorului sub indrumarea procurorului din cadrul parchetuli de pe langa judecatoria Buzau!

Dupa audieri, individul a fost internat intr-un spital de psihiatrie. El este cercetat pentru lipsire de libertate si rele tratamente aplicate minorului.

Daca specialistii vor considera ca a avut discernamânt in momentul comiterii faptei, tatal agresor ar putea sta in spatele gratiilor pâna la 15 ani.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI