Constructorul din imagini este pus intr-o situatie limita. Cladirea in care muncea ia foc, iar el incearca din rasputeri sa-si salveze viata. In prima faza incearca sa le faca semn pompierilor si sa-i atentioneze ca are nevoie de ajutor.

Flacarile insa nu asteapta salvarea. Focul se inteteste, iar omul ia o decizie radicala. Se apleaca, apreciaza distanta intre el si marginea de dedesubt si sare fara sa stea prea mult pe ganduri!

Aterizeaza in siguranta, insa amenintarea nu a trecut. In continuare are nevoie de ajutorul pompierilor carora le facuse semne disperate. Intr un sfarsit apare si macarua salvatoare, insa manevrarea ei pare sa fie o adevarata provocare. In timp ce pompierul care se afla in varful utilajului se straduieste sa dea indicatii, cei care privesc intreaga scena sunt absolut ingroziti.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

In cele din urma macaraua ajunge la constructor, si-l salveaza, exact in ultima clipa din infernul flacarilor.

Nici nu apuca sa se indeparteze bine cei doi cu macaraua de cladirea care arde in flacari, ca incep sa cada bucati din ea.

O fractiune de secunda si intreaga salvare s-ar fi transformat intr o tragedie.

Cei doi insa au reusit sa scape cu bine din aceasta situatie limita.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si